Aandacht! Bestellingen worden pas op 2 Mei verwerkt.

Ormoda Express! Elke bestelling die wij tegen maandag 21 december ontvangen, garanderen wij u een levering voor Kerstmis!

Swarovski Swarovski

Authenticiteit Gegarandeerd

Swarovski® 'Hyperbola' Dames Metaal Oorknoppen - Zilverkleurig 5687269
SKU 5687269

Swarovski® 'Hyperbola' Dames Metaal Oorknoppen - Zilverkleurig 5687269

Swarovski Swarovski

Authenticiteit Gegarandeerd

€ 99,00
Availability: Op Voorraad
SKU 5687269
Snel Afrekenen
 

Bancontact

VISA

MasterCard

Klarna

American Express

Levering maandag, 06 mei,

bestel binnen

Beschikbaar in 14 varianten
Specificaties
SKU 5687269
EAN 9009656872697
Modelnaam Hyperbola
Merk Swarovski
Geslacht Vrouwen
Edelsteenkleur Wit
Artikelsoort Oorknoppen
Lengte 1.7cm
Metaal kleur Zilver
Metaalsoort Metaal
Breedte 0.8cm

Over Swarovski Oorbellen

Swarovski, een naam die al meer dan een eeuw synoniem staat voor de hoogste kwaliteit kristal en ongeëvenaarde ambacht. Deze Oostenrijkse gigant heeft een rijke geschiedenis van innovatie en design excellence, die tot op de dag van vandaag de standaard zet voor kristalcreaties. Swarovski verfraait het dagelijks leven met een schittering die de harten van vrouwen overal in de wereld veroverd heeft. Hun aanhoudende succes is gebaseerd op hun vermogen om zowel tijdloze elegantie als eigentijdse trends naadloos samen te weven in schitterende sieraden en accessoires. Elke collectie is het bewijs van de toewijding van het merk aan precisie, aandacht voor detail en esthetisch genot.

Over Swarovski® 'Hyperbola' Dames Oorstekers van Basis Metaal - Zilver 5687269

Swarovski staat symbool voor luxueuze elegantie die de dagelijkse stijl van vrouwen over de hele wereld accentueert. Elk sieraad is een toonbeeld van vakmanschap en innovatieve ontwerpen die de moderne vrouw sieren. Deze Swarovski 'Hyperbola' Oorstekers voor Vrouwen, in zilver 5687269, zijn geen uitzondering op de regel en bieden een verfijnde touch voor iedere gelegenheid. De Hyperbola oorstekers, uit de schatkamers van Swarovski, vangen de essentie van luxe en vrouwelijke aantrekkingskracht. Met een breedte van 0,8 cm en een lengte van 1,7 cm bevatten deze oorstekers een nauwkeurigheid in grootte die is ontworpen voor een onberispelijk evenwicht en een subtiele uitstraling. Het basismetaal gekleurd in een zilveren afwerking biedt een tijdloze basis, terwijl de sprankelende witte zirkonium edelstenen het licht opvangen met elke beweging, en zo een adembenemend schouwspel van reflecties creëren. De Swarovski 'Hyperbola' Oorstekers zijn een toonbeeld van elegantie en raffinement en zijn ontworpen om de draagster een gevoel van exclusiviteit en luxe te geven. Ormoda gelooft in het bieden van een uitzonderlijke winkelervaring die net zo luxueus is als de producten zelf. Bij elke aankoop van Swarovski 'Hyperbola' Oorstekers geven we expresverzending met premium koeriers zonder extra kosten. Daarnaast heeft u het recht op een gratis 30-dagen retourbeleid, waarmee u met een gerust hart kunt winkelen. Ormoda staat sinds 1976 garant voor kwaliteit en expertise, en deze ervaring vertaalt zich in ongeëvenaarde klantenondersteuning en een tweejarige garantie op uw kostbare Swarovski oorbellen.

Koop Swarovski® 'Hyperbola' Dames Oorstekers van Basis Metaal - Zilver 5687269 bij Ormoda

Bij Ormoda zetten we ons in voor een serviceniveau dat even stralend en uitzonderlijk is als onze sieraden. Gratis express verzending met eersteklas koeriers is slechts het begin van wat we bieden. Wij begrijpen dat klanttevredenheid essentieel is, daarom geven wij u een ruime bedenkperiode van 30 dagen voor gratis retourneren. Of u nu kiest voor tijdloze elegance of moderne verfijndheid, elk sieraad wordt ondersteund door een tweejarige garantie en ondersteuning van onze ervaren klantenservice. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1976, is Ormoda uw vertrouwde partner in de wereld van luxe sieraden.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Swarovski® 'Hyperbola' Dames Metaal Oorknoppen - Zilverkleurig 5687269
Swarovski® 'Hyperbola' Dames Metaal Oorknoppen - Zilverkleurig 5687269