Frederique Constant

Frederique Constant

Frederique Constant: Laat meer mensen van Luxe genieten

Kwaliteit is niet-onderhandelbaar bij Frédérique Constant. De horloges van het merk worden allemaal bedacht, ontworpen en met de hand geassembleerd in een fabriek in Genève, Zwitserland. De horloges worden vervolgens gecontroleerd tijdens een uitgebreid kwaliteitscontroleproces. Het Zwitserse merk staat bekend om zijn uitgebreide ontwerp- en ontwikkelingsproces van elk nieuw model.

De ontwerpen van deze horloges brengen luxe naar meer mensen dan ooit tevoren. Het merk houdt zijn uurwerken beschikbaar voor een breed publiek door ervoor te zorgen dat de hoogwaardige ontwerpen tegen redelijke prijzen worden aangeboden. U kunt bij Ormoda talloze verschillende modellen bestellen.

Frederique Constant bij Ormoda wordt geleverd met onze piece-of-mind shopping ervaring, gratis verzending met UPS Express, 30 dagen retourbeleid, en een 2 jaar garantie.

per pagina
Filter By

Producten 1-16 van 83

Frédérique Constant is betaalbare luxe

Onder hun motto van “Accessible Luxury” (toegankelijk luxe) heeft Frédérique Constant de gevestigde orde van Zwitserse luxemerken aan het wankelen gebracht, door hoge en luxe horloge kwaliteit aan te bieden tegen betaalbare prijzen. De fijnste materialen en uurwerken versmelten tot luxueuze Frédérique Constant dames en herenhorloges. Inclusief edelstenen, fabrieksuurwerken en Swiss Made kwaliteit gemaakt in Genève.

Traditioneel Frederique Constant horloge

Een traditioneel Frederique Constant horloge verbindt luxe, kwaliteit en betaalbaarheid met elkaar. Frederique Constant maakt namelijk traditionele horloges voor mannen en vrouwen die tijdloos en betaalbaar zijn. Het Zwitserse merk geeft voorrang aan toegankelijkheid en blijft tegelijk de concurrentie voor als het op innovatie en stijl aankomt. De uurwerken zijn gemaakt met de fijnste materialen en een nauwgezette constructie om een lange levensduur te garanderen.

Frédérique Constant wordt geroemd om zijn klassieke collecties die er luxueus uitzien en aanvoelen. En tegelijk verkrijgbaar zijn voor toegankelijke prijzen. Elk in Zwitserland gemaakt Frederique Constant horloge wordt minutieus ontworpen, geassembleerd en gecontroleerd om te voldoen aan de onwrikbare normen van het merk. Elk Frederique Constant horloge is voorzien van een hoogwaardige constructie en nauwgezette techniek. De Classics Collection van Frédérique Constant biedt de beste combinatie van waarde, betrouwbaarheid en tijdloze stijl. Terwijl de slanke uurwerken uit de klassieke Frederique Constant horloge collectie de verfijnde minimalistische styling naar een ander niveau tilt.

Betaalbare Frederique Constant horloges

De ontwerpen van de Frederique constant horloges brengen luxe aan meer mensen dan ooit tevoren. Het merk houdt zijn uurwerken beschikbaar voor een breed publiek door ervoor te zorgen dat zijn hoogwaardige ontwerpen verkrijgbaar zijn tegen redelijke prijzen. De verschillende designs van Frederique constant horloges kan je in de online winkel van Ormoda bestellen.

De Classics Collection van Frédérique Constant biedt verfijnde horloges, die eenvoudige lijnen, duurzame materialen en vakkundige constructie combineren. Het resultaat is een betrouwbaar en traditioneel ontwerp dat met de tijd elegant rijpt. Het merk Frédérique Constant investeert ook in innovatie en creativiteit in de bredere horloge-industrie om in al zijn modellen uitzonderlijke technische kennis, precieze techniek en deskundig vakmanschap te bieden. Dat is waarom de Frederique constant horloges zo bijzonder en uniek zijn.

Handgemaakte horloges van superieure kwaliteit

Kwaliteit is niet-onderhandelbaar bij Frédérique Constant. De horloges van het merk worden allemaal bedacht, ontworpen, en met de hand in elkaar gezet in een fabriek in Zwitserland. De horloges worden vervolgens gecontroleerd tijdens een uitgebreid kwaliteit controle proces. Het Zwitserse merk staat bekend om het mechanisch vernuft en de technische finesse waarmee het bedenken, maken en produceren van elk nieuw model gepaard gaat.

Elk zichtbaar onderdeel van een Frederique Constant horloge is voorzien van decoratieve versieringen of gravures, waarvan de meeste met de hand zijn voltooid. Zo pronkt bijvoorbeeld de Slimline Moonphase dameshorloge collectie met ingewikkelde details. Zoals een Frederique Constant dameshorloge met parelmoeren wijzerplaten en met de hand aangebrachte diamanten op de uur indexen en rond de omtrek van de wijzerplaat. Shop een Frederique Constant dameshorloge online bij Ormoda.

Frédérique Constant: klassieke stijlen voor moderne levens

Frédérique Constant blijft trouw aan haar wortels door middel van styling die geactualiseerd is voor nieuwe trends en tegelijk tijdloos geraffineerd blijft. De iconische Slimline collectie voor mannen en vrouwen van het merk bieden slanke modellen met zuivere lijnen en minimalistische ontwerpen. Kies uit een waaier van kleuren en hoogwaardige materialen voor een Frederique Constant horlogeband, zoals krokodillenleer, roestvrij staal en kalfsleder.

Chique Frederique Constant watches kopen

De Frederique Constant Smartwatch collectie combineert de gedurfde styling van een traditioneel Zwitsers uurwerk met hedendaagse functionaliteit. Deze uurwerken hebben elegante laser gesneden wijzers op een klassieke analoge wijzerplaat en bevatten diverse toepassingen. Zoals activiteit bijhouden, smartphone synchroniseren en slaapmonitoring. Een Frederique Constant Smartwatch is het perfecte horloges voor wie altijd onderweg is.

Frédérique Constant: klassieke stijlen voor moderne levens

De chique Frederique Constant watches zijn beschikbaar voor een universeel publiek. Je kan de Frederique Constant watches kopen in de webshop van Ormoda. Het merk heeft in zijn ontwerpen geavanceerde technologie, luxueus verfijnde styling en eersteklas materialen gecombineerd, en maakt de horloges dan beschikbaar tegen betaalbare prijzen. Het in Zwitserland gevestigde bedrijf zit in het hart van de horloge-industrie en heeft een uitgebreid kwaliteit controle team in dienst. Evenals horlogemakers die hun opleiding in Genève en daarbuiten hebben genoten. Het is een merk dat kwaliteit even ernstig neemt als esthetiek en functie.