Swarovski Swarovski

Authenticiteit Gegarandeerd

Swarovski® 'Chroma' Dames Verguld Metaal Oorhangers - Goudkleurig 5684760
SKU 5684760

Swarovski® 'Chroma' Dames Verguld Metaal Oorhangers - Goudkleurig 5684760

Swarovski Swarovski

Authenticiteit Gegarandeerd

€ 99,00
Availability: Out of stock
SKU 5684760

Bancontact

VISA

MasterCard

Klarna

American Express

Beschikbaar in 1 varianten
Specificaties
SKU 5684760
EAN 9009656847602
Modelnaam Chroma
Merk Swarovski
Geslacht Vrouwen
Edelsteenkleur Rood
Edelsteensoort Zirconium
Artikelsoort Oorhangers
Lengte 2cm
Metaal kleur Goudkleurig
Metaalsoort Verguld metaal
Breedte 0.8cm

Over Swarovski Oorbellen

Swarovski, een naam die straalt als het kristal zelf, heeft zich over decennia heen geworteld als symbool van luxe, verfijning en het hoogste niveau van handwerk. Het in 1895 opgerichte Oostenrijkse merk heeft een rijke en aanhoudende geschiedenis van innovatie en passie voor detail. Swarovski's unieke kristalslijptechniek heeft de wereld veroverd en heeft sieraden en accessoires veranderd van standaard naar buitengewoon. Met elk Swarovski-stuk dat de identiteit van het merk weerspiegelt, belichaamt het de kunst van precisie en schoonheid. De onmiskenbare schittering van Swarovski kristal is niet zomaar een uiting van luxe, het is een viering van vrouwelijke elegantie en stijl die zich manifesteert in elke creatie.

Over Swarovski 'Chroma' Dames Oorbellen in Verguld Metaal - Goud 5684760

Swarovski is een merk dat vrouwelijkheid en luxe ademt. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1895, heeft Swarovski zich gevestigd als een leidende naam in hoogwaardige sieraden en accessoires. De schitterende kristallen waar het merk om bekendstaat, zijn synoniem geworden met waar elegantie en verfijning elkaar ontmoeten. Swarovski blijft innoveren met magnifieke ontwerpen en onberispelijke vakmanschap, die elk sieraad veranderen in een liefdeswerk. Geen wonder dat vrouwen over de hele wereld zich elke dag weer verbonden voelen met dit opmerkelijke merk dat blijft inspireren met tijdloze stukken. De Swarovski 'Chroma' Dames Oorbellen in verguld metaal - Goud 5684760 zijn een toonbeeld van Swarovski's vakmanschap. Deze oorbellen, met een breedte van 0,8 cm en een lengte van 2 cm, combineren klassieke elegantie met een hedendaagse draai. Het aandachtig geselecteerde Swarovski kristal in levendig rood wordt prachtig gecomplimenteerd door het glanzende vergulde metaal. Deze oorbellen zijn meer dan gewoon een accessoire; ze zijn een uitdrukking van persoonlijkheid. Ze laten een vrouw schitteren op elk moment van de dag, of het nu een formele gebeurtenis is of gewoon een dag op kantoor. Het subtiele design met de chique gouden kleur en de glinsterende rode zirkonium kristallen geeft deze oorbellen een onweerstaanbare allure die de dragende vrouw op een voetstuk plaatst. Ormoda zet zich in om ervoor te zorgen dat de ervaring van elke klant uitzonderlijk is. Met gratis express verzending door premium koeriers hoeft u nooit lang te wachten om in uw Swarovski 'Chroma' oorbellen te schitteren. Mocht u van gedachten veranderen, dan bieden wij een 30-dagen gratis retourbeleid. In het zeldzame geval van een defect wordt u gedekt door een tweejarige garantie. Ons deskundig klantenserviceteam staat klaar om elke vraag te beantwoorden, met de ervaring sinds 1976 die Ormoda zo trots maakt. Bij ons staat u centraal, en wij zetten alles op alles om die belofte waar te maken.

Koop Swarovski 'Chroma' Dames Oorbellen in Verguld Metaal - Goud 5684760 bij Ormoda

Als klant van Ormoda geniet u van privileges die uw online winkelervaring even plezierig als zorgeloos maken. Elk sieraad, waaronder de Swarovski 'Chroma' oorbellen, wordt verzonden met gratis express verzending, zodat u uw nieuwe juweeltjes in no-time kunt verwelkomen. Onze service stopt niet bij de levering; mocht uw aankoop niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u gebruik maken van onze 30-dagen gratis retourbeleid. We ondersteunen de kwaliteit van onze producten met een tweejarige garantie. U kunt ook rekenen op ons ervaren klantenserviceteam voor persoonlijke ondersteuning. Sinds 1976 bouwen we aan vertrouwen en tevredenheid en dat merkt u aan alles wat we doen.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.