RETOURNEREN

In het geval dat u niet tevreden bent over uw aankoop vragen wij u om de volgende informatie in acht te nemen om tot een snelle en vlotte afhandeling van de terugzending over te gaan

U heeft het recht om binnen 30 dagen, te rekenen vanaf de dag van ontvangst van uw bestelling, alsnog af te zien van online-aankoop. U hoeft daar geen reden voor op te geven.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat & verpakking aan ons geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact opnemen via mail [email protected].

Wij zullen u vervolgens het verschuldigde bedrag binnen de 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde ontvangen is.

Controleer bij het aannemen het pakket op zichtbare schade en open het pakket bij scheuren, gaten of verbuiging in het bijzijn van de pakketbode.Weiger het pakket aan te nemen vanwege zichtbare transportschade als de pakketbode niet toestaat het pakket in zijn bijzijn te openen, bijvoorbeeld omdat hij geen geopende pakketten mee terug mag nemen.

Neem onmiddellijk contact op met onze klantenservice als je product ondanks intacte verpakking toch beschadigd is aangekomen.Het is erg nuttig als je foto's van de beschadigde producten en de verpakking maakt en ons deze per e-mail stuurt.

Zo kunnen we nagaan of het product bij de productie of bij het verzenden beschadigd is.

Wacht het antwoord van onze klantenservice af voordat je pakket retour stuurt.

Retouradres

Het retouradres voor retourzendingen binnen de proefperiode is:

U.W.T. - United Watch Trading NV
Juul Grietensstraat 9 
2140 Antwerpen
België 

In het geval van een product dat bij ontvangst beschadigd of kapot is, moet de klantenservice van Ormoda binnen 24 uur per e-mail door de koper worden gecontacteerd. Je kunt een product alleen retourneren in de originele verpakking.

Proefperiode

Tenzij anders vermeld, heeft de koper het recht om de overeenkomst te herroepen en zijn / haar bestelling binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling zonder opgave van reden te retourneren (let op bovenstaande uitzondering: ingeval een product beschadigd is of onvolledig is, heeft de koper de verplichting om de klantenservice van Ormoda, indien mogelijk, per e-mail op de hoogte te stellen en verdere instructies af te wachten). De koper heeft ook het recht om Ormoda binnen 30 dagen na ontvangst van zijn / haar bestelling op de hoogte te brengen van zijn / haar beslissing om zijn bestelling zonder opgave van reden te retourneren (uitzondering: in geval van een incompleet of beschadigd product, zie hierboven) ); de koper moet dan zijn / haar bestelling binnen 30 dagen na het informeren van Ormoda retourneren.

Indien de koper gebruik wil maken van zijn / haar recht om de overeenkomst te herroepen en zijn / haar bestelling te retourneren, mag de koper het bestelde product alleen uitpakken en / of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen bepalen of hij / ze wil het product houden.Tijdens de proefperiode dient de koper zorgvuldig om te gaan met het product en indien mogelijk, de originele onbeschadigde verpakking te bewaren.

De koper retourneert het bestelde product aan Ormoda samen met alle accessoires (indien aanwezig) en voor zover mogelijk, in originele staat, verpakking, conform de retourinstructies van Ormoda (zoals beschreven op de pakbon).

De koper is verantwoordelijk voor de retourzending van zijn / haar bestelling en draagt alle risico's voor de retourzending. Ormoda adviseert de koper om een product per verzekerde verzending en in een gesloten verpakking terug te sturen. Indien een verzekerde retourzending zoek raakt, beschadigd raakt of indien de ontvangst van een retourzending wordt geweigerd (bijvoorbeeld indien de vervoerder geen handtekening kan zetten), heeft de koper de mogelijkheid de vervoerder aansprakelijk te stellen.

De koper, als afzender van de retourzending, moet de klachtenprocedure starten voor elk probleem dat zich bij de retourzending kan voordoen. De koper moet de (officiële, digitale) kwitantie van zijn / haar retourzending bewaren die de trackinginformatie bevat.

Terugbetaling

Ormoda crediteert de koper binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Garantie en herstellingen

Het garantiebeleid van Ormoda gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda-product heeft uitgevoerd.