Raymond Weil

Digitaal 'Casio collection' Unisex Horloge A158WEAD-1EF

Raymond Weil

Raymond Weil: Inspiratie uit Precisie

Ormoda's collectie Raymond Weil horloges biedt een betaalbare instap in de wereld van het luxe uurwerk. De collectie biedt een breed scala aan horloges voor verschillende gelegenheden, of dat nu een verjaardagscadeau is of een premium horloge om jezelf of een geliefde te verwennen.

Raymond Weil werkt met de fijnste materialen en tijdloze ontwerpen en blijft daarmee een fundamenteel onderdeel van de Zwitserse horloge-industrie. Zoals het werd opgericht in 1976, gedreven door passie en onafhankelijkheid, Raymond Weil is een vlaggenschip van de Zwitserse horloge-industrie. Bovendien is het het laatste onafhankelijke familiebedrijf in de Zwitserse horlogewereld. Raymond Weil gebruikt meer dan 350 verschillende kwaliteitstesten op zijn horloges om de hoogste kwaliteit te garanderen en de beste productiewaarde te behouden.

Bij het kopen van je Raymond Weil bij Ormoda, krijg je niet alleen een spectaculair Zwitsers uurwerk, je krijgt ook deskundige support, gratis express levering met UPS, gratis zorgeloos retourneren, en een garantie van 2 jaar.

per pagina
Filter By

Producten 1-16 van 35

Pagina

Raymond Weil horloges

Ormoda’s selectie Raymond Weil horloges biedt een betaalbare ingang tot de wereld van de luxe horlogerie. Er is een ruime keuze aan Raymond Weil horloges om aan jezelf of aan een geliefde cadeau te doen, van betrouwbare alledaagse horloges tot premium aandenkens.

Raymond Weil veranderde de geschiedenis van de Zwitserse horloge-industrie door zowel het vakmanschap van automatische horloges als de vooruitgang in de elektronische quartz-uurwerken te omarmen. Vervaardigd met de fijnste materialen en een verfijnd en tijdloos ontwerp, blijft het bedrijf een hoeksteen van de Zwitserse horloge-industrie. Gelanceerd in 1976 en gedreven door de passie en onafhankelijke spirit van de stichter, is Raymond Weil een van de vlaggenschepen van de Zwitserse horloge-industrie. En bovendien het laatst overgebleven onafhankelijke, door een familie gerund horlogehuis.

Raymond Weil horloge, een familie-erfenis 

Raymond Weil richtte zijn bedrijf op toen de Zwitserse horloge-industrie een crisis doormaakte. De komst van het moderne, door kwarts aangedreven Raymond Weil horloge was bezig de traditionele horlogemarkt met mechanische uurwerken overhoop te halen. Maar Weil had een visie. Hij bracht het veeleisende Zwitserse vakmanschap en de service op één lijn met de vernieuwende technologie om meer betaalbare luxe uurwerken te maken. Elie Bernheim, de kleinzoon van Raymond Weil, staat nu aan het hoofd van de onderneming en maakt Weil's erfenis mogelijk. Een Raymond Weil horloge blijft een boegbeeld voor Zwitserse precisie, kwaliteit en deskundigheid.

Aandacht voor detail

In 1999 richtte Raymond Weil een eigen afdeling voor onderzoek en ontwikkeling op, om het ontwerpproces volledig onder controle te hebben. Daardoor kan het merk de traditionele technieken, die van generatie op generatie worden doorgegeven, combineren met een voortdurende evolutie in de technologie. Zodat het een leider blijft in het maken van precieze instrumenten.

Raymond Weil onderwerpt zijn uurwerken aan meer dan 350 kwaliteitscontroles om de hoogste kwaliteits- en productienormen te handhaven. De Raymond Weil Freelancer collectie is een uitstekend voorbeeld van Weil's aandacht voor detail. De Raymond Weil Freelancer horloges hebben minutieus met de handgemaakte opengewerkte wijzerplaten, parelmoeren oppervlakken, en Zwitsers gemaakte mechanische uurwerken. Vanwege deze aandacht voor detail en uitmuntendheid, draagt elk Raymond Weil horloge het exclusieve Swiss-made label.

Raymond Weil’s muzikale inspiratie

Gaandeweg hebben de horloges van Raymond Weil de families liefde voor muziek weerspiegeld. Een van de vroegste collecties was de Amadeus, genoemd naar de klassieke Oostenrijkse componist. De lijn werd gelanceerd samen met de Oscar-winnende film van Milos Foreman. Bovendien was Richard Wagners opera in drie bedrijven de inspiratiebron voor Raymond Weil Parsifal, de Heritage collectie voor mannen en vrouwen. De Raymond Weil dameshorloges en herenhorloges in deze collectie zijn voorzien van materialen van hoge kwaliteit, zoals parelmoer en krasbestendig saffierglas.

De Raymond Weil Maestro collectie werd in 2015 gelanceerd. Ze brengt een eerbetoon aan iconische muzikale artiesten en componisten van vroeger en nu. Een Raymond Weil Maestro horloge, gevat in roestvrij staal met tweekleurige variaties, bevat enkele van de meest technische mechanismen uit de Zwitserse horlogetraditie. Andere series met een muzikaal thema van Raymond Weil zijn de klassieke collectie en de gedurfde lijn. Elk horloge van deze twee collecties combineert perfect specifieke functionaliteit en moderne esthetiek.

Raymond Weil Nabucco geeft een blik op de toekomst

Na meer dan 40 jaar in het bedrijfsleven staat nu de derde generatie van de familie aan het hoofd van Weil’s onderneming. Met behoud van de visionaire geest van de ondernemende Weil, blijft het bedrijf zich verder ontwikkelen. De nieuwe horloges en chronografen behoren tot de Raymond Weil Nabucco collectie. Vernieuwingen zoals de introductie van koolstofvezel materiaal, een tussentijdse chronograaf met gangreserve-indicator, en een zichtbaar evenwichtswiel helpen de plaats van Raymond Weil in de horlogegeschiedenis te handhaven.

Raymond Weil horloge kopen

Wil je een uiterst precisie en hoge kwaliteit Raymond Weil horloge kopen? Dan kan je terecht bij de online store van Ormoda. In de webshop kan je terecht voor een Raymond Weil dameshorloge of een heren horloge. Onze selectie polshorloges is zeer breed. Wil je een betaalbaar Raymond Weil horloge kopen? Ontdek de nieuwste modellen uit de collectie van Raymond Weil Nabucco. Of ga voor de gedetailleerde Raymond Weil Freelancer selectie. De muzikale geïnspireerde lijn van Raymond Weil Parsifal is voorzien van parelmoer en krasbestendig saffierglas. Heb je nog vragen over de collectie? De klantenservice van Ormoda adviseert je graag persoonlijk.