Casio G-Shock

Ormoda Merken | Casio G-Shock

Casio G-Shock

Casio G-Shock: Robuust & Trendy

Toen de eerste Casio G-Shock horloges in de vroege jaren 80 verschenen, waren de extreem robuuste digitale horloges revolutionair. Iconisch, edgy en praktisch onverwoestbaar. Met deze eigenschappen zijn de Casio G Shock herenhorloges en de vrouwelijke Casio Baby-G collectie nog steeds een middelpunt van het Casio-assortiment.

Vrouwelijke en mannelijke trendsetters zullen zeker de finishing touch aan hun look geven met een G-Shock of Baby G. Ontdek alle Casio G-Shock modellen hier op Ormoda om er eentje te vinden die bij jou past.

Met een G-Shock horloge om je pols hoef je je nooit meer zorgen te maken over je horloge waardoor je op elk moment kunt genieten van je extreme hobby's. Heb je al een keuze gemaakt?

Ormoda is de online specialist in merkhorloges. Service en vakmanschap staan bij ons op nummer één. Advies nodig? Onze klantenservice staat te popelen om je te helpen. Voor nu veel plezier met het uitzoeken van uw favoriete Casio G Shock model.

Filter By
Page

Casio G Shock horloge

G Shock, een merk gelanceerd door Casio in de jaren tachtig en momenteel nog steeds één van de meest populaire horlogemerken die er bestaat. Zowel voor dames als voor heren. Een Casio G Shock horloge is niet alleen geliefd bij mensen zoals jij en ik, maar ook bij fanatieke sporters, militairen, politie en brandweer.

Dit vanwege de enorme schokbestendigheid en waterdichtheid. En ook de hoge mate van betrouwbaarheid en de vele functies die een Casio G Shock horloge heeft. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de extreem gave designs! Dit alles maakt een GShock niet alleen enorm functioneel, maar ook een echte blikvanger.

Casio G-Shock & Baby G: stoer en hip

Toen begin jaren tachtig de eerste Casio G-Shock polshorloges verschenen, waren de extreem robuuste digitale horloges een revolutie. Iconisch, edgy en praktisch onverwoestbaar. Met deze attributen zijn de Casio G-Shock herenhorloges en de vrouwelijke Casio Baby G collectie nog steeds een middelpunt in het Casio-assortiment.

De imposante digitale horloges van G-Shock doorstaan zelfs de zwaarste tests. De letterlijk schokbestendige kast van een Casio horloge is meestal bedekt met schokabsorberende hars. Soms verpakt in heerlijke heldere kleuren. Sommige digitale quartz horloges uit de G-Shock retro-serie imponeren met een koele metaalglans in zilver of goud.

Casio G-Shock radiogestuurde of solar horloges uit de G-Shock-series overtuigen je met de nieuwste technologie. Zoals de ‘Master of G’,G-Steel, of G-Squad. Een ander voordeel van de Casio G-Shock serie is dat een deel van de Casio polshorloges unisex modellen zijn. Waardoor ze als dames- of herenhorloge gedragen kunnen worden.

Vrouwelijke en mannelijke stijlsetters zullen zeker de finishing touch aan hun look toevoegen met een G-Shock of Baby G. Kijk in de online shop van Ormoda naar een passend model.

Multifunctioneel GShock horloge

De wereld van high fashion heeft het fenomenale GShock horloge hoog in het vaandel. Afgezien van zijn gemakkelijk herkenbare uiterlijk, is het misschien wel het meest bruikbare horloge dat ooit is gemaakt. Het archetype GShock horloge is robuust, luxueus en is uiterst comfortabel te dragen.

G-Shock is bestand tegen waterdruk, stoot- en centrifugaal krachten. Daarmee is het horloge ook zeer geschikt als duikhorloge en sporthorloge. Verder zijn de horloges intelligent, multifunctioneel en duurzaam. Alle modellen zijn namelijk ook nog eens voorzien van sterk mineraalglas en zijn waterproof. Met de voeding door zonne-energie hoef je nooit meer de batterijen te verwisselen.

Vele andere functionaliteiten en nuttige opties, zoals de Bluetooth functie, worden beschikbaar met slechts één druk op de knop. De precieze details over de beschikbare functionaliteiten staan beschreven in de Ormoda webshop bij het Casio G Shock horloge van jouw keuze.

G Shock horloge heren

De collectie van G Shock horloge heren is uitgebreid. Dit zijn herenhorloges met timing- en meetinstrumenten voor echte specialisten. Maar om er één te dragen, hoeft je dat niet te zijn. Een minicomputer om je pols met een digitaal of analoog display. Een Casio G Shock horloge heren is meer dan uniek met hun gedurfde kijk. Van digitale miljonairs tot mode-editors, er is een Casio G-Shock voor iedereen.

De Casio schokbestendige horloges bestaan al sinds begin jaren tachtig en zijn wereldwijd een cultureel fenomeen geworden. Vo