Aandacht! Bestellingen worden pas op 2 Mei verwerkt.

Ormoda Express! Elke bestelling die wij tegen maandag 21 december ontvangen, garanderen wij u een levering voor Kerstmis!

Hugo Boss Hugo Boss

Authenticiteit Gegarandeerd

Hugo Boss® Chronograaf 'Dapper' Heren Horloge 1513927
SKU 1513927

Hugo Boss® Chronograaf 'Dapper' Heren Horloge 1513927

Hugo Boss Hugo Boss

Authenticiteit Gegarandeerd

De hugo boss dapper 1513927 voor heren is uitgerust met een quartz uurwerk en een rvs kast. De blauw wijzerplaat is gehuisvest in een zilverkleurig gekleurde kast en een zilverkleurig rvs band. Het horloge wordt geleverd in een originele doos en heeft een garantie van 2 jaar.
Special Price € 299,00
-25% discount Regular Price € 399,00
Availability: Op Voorraad
SKU 1513927
-25% discount
Snel Afrekenen
 

Bancontact

VISA

MasterCard

Klarna

American Express

Levering maandag, 06 mei,

bestel binnen

Beschikbaar in 3 varianten
Specificaties
SKU 1513927
EAN 7613272467254
Gewicht 132.00 g
Modelnaam Dapper
Merk Hugo Boss
Artikelsoort Watch
Geslacht Mannen
Waterbestendigheid Diepte 5 BAR / 5 ATM / 50m / 165ft
Band Kleur Zilver
Bandmateriaal RVS
Breedte van de riem 21mm
Kalender Datum
Kastkleur Zilverkleurig
Diameter van de kast 43mm
Materiaal van de Kast RVS
Vorm Rond
Dikte kast 10mm
Lug to Lug hoogte 49mm
Kleur van de wijzerplaat Blauw
Glassoort Mineraalglas
Tijdweergave Chronograaf
Bandsluiting Fold over with push button clasp
Horlogestijl Casual
Mechanisme Quartz

Over Hugo Boss Horloges

Hugo Boss staat, als wereldberoemd merk, bekend om haar uitzonderlijke begrip van verfijning en kwaliteit. Het merk heeft een rijke geschiedenis en is beroemd om zijn vermogen om moderne luxe te combineren met traditionele waarde, gericht op de verfijnde smaak van de moderne heer. Hugo Boss-horloges zijn ontworpen om de mannelijke esthetiek en efficiëntie in het dagelijks leven te benadrukken. Elk horloge is een symbool van precisie, gemaakt met materialen van de beste kwaliteit en aandacht voor detail die het merk door de jaren heen heeft gedefinieerd. Het merk Hugo Boss is niet alleen een naam; het is een belofte van uitmuntendheid, een statement van klasse en een reputatie gebouwd op de steunpilaren van Duitse betrouwbaarheid en innovatie. Wanneer een man ervoor kiest om zijn pols te sieren met een Hugo Boss-horloge, kiest hij voor een accessoire dat zijn status, waardigheid en nauwkeurigheid belichaamt. Hugo Boss harmoniseert moeiteloos traditionele charme met eigentijdse allure, waardoor elke horloge een verlengstuk wordt van de drager zijn persoonlijkheid.

Over Hugo Boss® Chronograaf 'Dapper' Herenhorloge 1513927

Hugo Boss is een toonaangevend merk dat synoniem staat voor onberispelijke stijl en elegantie, perfect vertegenwoordigd in hun hoogwaardige horlogecollectie. Hugo Boss-horloges zijn een uiting van tijdloze verfijning, een onbetwistbare weerspiegeling van het streven naar uitmuntendheid en precisie in vakmanschap sinds hun oprichting. Deze collectie is een vertoon van het merk's toewijding aan kwaliteit en hun begrip van de moderne man die streeft naar zowel functionaliteit als een onweerstaanbare allure in zijn persoonlijke accessoires. Elke Hugo Boss tijdwaarnemer is meer dan een instrument om de tijd bij te houden; het is een statement van identiteit. Met een Hugo Boss-horloge om uw pols is elke seconde een moment van prestige. De Hugo Boss® 'Dapper' Chronograaf Herenhorloge 1513927 is het toonbeeld van mannelijke elegantie en een weerspiegeling van professionele verfijning. Jonglerend tussen een actieve levensstijl en professionele bezigheden kan uitdagend zijn, maar dit horloge maakt het een stuk eenvoudiger. Het casual ontwerp, gecombineerd met een blauwe wijzerplaat en zilveren roestvrijstalen band, straalt verfijnde kracht uit. Het 43mm ronde roestvrijstalen kast omarmt de stevige Quartz beweging en staat stevig om uw pols met een lengte van 21cm. De stijl van het horloge is versterkt met een 21mm roestvrijstalen band, die door middel van een vouwsluiting met drukknop veilig aan uw pols zit. Praktisch met een vleugje luxe, het biedt een datumaanduiding en een chronograaf display type, waarbij de functionaliteit hand in hand gaat met stijl. Met een waterdichtheid van 5 ATM is dit horloge bestand tegen de druk van uw dagelijkse bezigheden. Het Hugo Boss 'Dapper' horloge is niet alleen een tijdwaarnemer; het is een uitbreiding van uw persoonlijke stijl. Wanneer u kiest voor Ormoda, kiest u voor meer dan alleen maar een toonaangevende watch & jewelry webshop. U profiteert van gratis expressverzending met premium koeriers, 30 dagen gratis retourneren, twee jaar garantie en deskundige klantenondersteuning. Sinds 1976 biedt Ormoda zijn klanten een vertrouwde winkelervaring met een persoonlijk tintje. Ontdek de wereld van luxe en zekerheid terwijl u shop bij Ormoda.

Koop Hugo Boss® Chronograaf 'Dapper' Herenhorloge 1513927 bij Ormoda

Ormoda streeft ernaar om elk aspect van uw online winkelervaring te verfijnen en verrijken. Met trots bieden we gratis expressverzending, zodat u snel van uw nieuwste aanwinst kunt genieten. Wij begrijpen dat flexibiliteit essentieel is, daarom kunt u gebruik maken van onze 30 dagen gratis retourbeleid, voor het geval dat uw keuze toch niet net datgene is waarnaar u op zoek was. Elk product wordt ondersteund door een geruststellende twee jaar durende garantie, waardoor u verzekerd kunt zijn van de kwaliteit en duurzaamheid van uw aankoop. Bovendien staat onze deskundige klantenondersteuning altijd klaar om u te helpen met al uw vragen, u rond te leiden door onze uitgebreide collectie en u te adviseren over de perfecte keuze voor uw stijl. Ervaar de met kennis van zaken gemaakte selectie en de beproefde expertise van Ormoda, een vertrouwd adres voor liefhebbers van luxe sinds 1976. Bij Ormoda koopt u niet alleen een product; u investeert in een ervaring.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Hugo Boss® Chronograaf 'Dapper' Heren Horloge 1513927
Hugo Boss® Chronograaf 'Dapper' Heren Horloge 1513927