Aandacht! Bestellingen worden pas op 2 Mei verwerkt.

Ormoda Express! Elke bestelling die wij tegen maandag 21 december ontvangen, garanderen wij u een levering voor Kerstmis!

Hugo Boss Hugo Boss

Authenticiteit Gegarandeerd

Hugo Boss® Chronograaf 'Admiral' Heren Horloge 1513918
SKU 1513918

Hugo Boss® Chronograaf 'Admiral' Heren Horloge 1513918

Hugo Boss Hugo Boss

Authenticiteit Gegarandeerd

De hugo boss admiral 1513918 voor heren is uitgerust met een quartz uurwerk en een hars kast. De zwart wijzerplaat is gehuisvest in een zwart gekleurde kast en een zwart nylon band. Het horloge wordt geleverd in een originele doos en heeft een garantie van 2 jaar.
Special Price € 279,90
-30% discount Regular Price € 399,00
Availability: Op Voorraad
SKU 1513918
-30% discount
Snel Afrekenen
 

Bancontact

VISA

MasterCard

Klarna

American Express

Levering maandag, 06 mei,

bestel binnen

Beschikbaar in 4 varianten
Specificaties
SKU 1513918
EAN 7613272467162
Gewicht 48.00 g
Modelnaam Admiral
Merk Hugo Boss
Artikelsoort Watch
Geslacht Mannen
Waterbestendigheid Diepte 5 BAR / 5 ATM / 50m / 165ft
Functies Chronometer, 24-uuraanduiding, Lichtgevende cijfers, Luminous Hands
Band Kleur Zwart
Bandmateriaal Nylon
Breedte van de riem 21mm
Bezel Functie Draairing
Kalender Datum
Kastkleur Zwart
Diameter van de kast 45mm
Materiaal van de Kast Hars
Vorm Rond
Dikte kast 13mm
Lug to Lug hoogte 52mm
Kleur van de wijzerplaat Zwart
Glassoort Mineraalglas
Tijdweergave Chronograaf
Bandsluiting Buckle
Mechanisme Quartz

Over Hugo Boss Horloges

Hugo Boss staat al decennialang voorop in de wereld van luxe mode en accessoires. Dit bekende merk, opgericht in 1924 in Metzingen, Duitsland, heeft zich wereldwijd gevestigd als een symbool voor hoogstaande kwaliteit, innovatieve ontwerpen en tijdloze elegantie. De uitbreiding naar horloges weerspiegelt de kernwaarden van het merk: precisie, vakmanschap, en een zorgvuldige balans tussen traditie en moderne innovatie. Hugo Boss-horloges zijn meer dan alleen tijdmeetinstrumenten; ze zijn een belichaming van een levensstijl, een statement van zelfexpressie en persoonlijk succes.

Over Hugo Boss® Chronograaf 'Admiral' Heren Horloge 1513918

Hugo Boss, een naam synoniem met ongeëvenaarde kwaliteit en verfijndheid, brengt zijn expertise en verfijnde smaak voor design naar de wereld van luxe uurwerken. De Hugo Boss Horloge 'Admiral' Chronograaf voor mannen belichaamt de kenmerkende stijl en het vakmanschap dat de Hugo Boss-erfenis typeren. Met zorgvuldig geselecteerde materialen en een toewijding aan precisie, is dit uurwerk niet alleen een uiting van goede smaak, maar ook van professionaliteit en een onberispelijke levensstijl. De Hugo Boss Horloge 'Admiral' Chronograaf 1513918 is ontworpen voor de man die waarde hecht aan functionaliteit en subtiele elegantie. De zwarte resin kast van 45mm straalt kracht en duurzaamheid uit, terwijl de ronde vorm en de dikte van 13mm een robuuste uitstraling geven. De draaibare bezel voegt een praktisch element toe, ideaal voor de avontuurlijke man. Een duidelijk leesbaar zwart wijzerplaat, beschermd door mineraalglas, toont chronograaf-functies en een datumweergave voor optimaal gebruiksgemak. De luminiscerende wijzers en nummers verzekeren dat de tijd efficiënt afleesbaar is onder alle lichtomstandigheden. Het nylon bandje met gespsluiting, 21cm lang en 21mm breed, biedt zowel comfort als zekerheid aan de pols. Dit horloge is waterbestendig tot 5 bars, wat garant staat voor betrouwbaarheid onder uiteenlopende omstandigheden. Kiezen voor Ormoda betekent kiezen voor een service die net zo indrukwekkend is als de horloges die we aanbieden. Elk horloge wordt verzonden met gratis expressverzending via premium koeriersdiensten. Dankzij het recht op 30 dagen gratis retourneren, kun je je aankoop op je gemak beoordelen. Jouw gemoedsrust is gegarandeerd met onze tweejaarlijkse garantie. Bovendien staat onze deskundige klantenservice altijd klaar om je bij te staan met advies en antwoorden. Ormoda biedt al sinds 1976 een ongeëvenaarde winkelervaring, waardoor we elke keer weer de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

Koop Hugo Boss® Chronograaf 'Admiral' Heren Horloge 1513918 bij Ormoda

Ormoda gaat verder dan alleen het aanbieden van hoogwaardige horloges en sieraden. Met onze klantcentrische filosofie streven we ernaar om uw winkelervaring zo luxe en probleemloos mogelijk te maken. Geniet van de luxe van gratis expressverzending voor al uw aankopen, uitgevoerd door de beste koeriers. We begrijpen dat het kiezen van het juiste horloge tijd kan kosten, dus bieden we een genereuze 30 dagen gratis retourbeleid. Dit geeft u de vrijheid om uw keuze zonder stress te heroverwegen. Bovendien verlengen we uw gemoedsrust met een geruststellende garantie van twee jaar op al onze producten. Wij zijn trots op onze ervaring sinds 1976 en onze deskundige klantenservice die altijd klaar staat om u te helpen en te adviseren.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Hugo Boss® Chronograaf 'Admiral' Heren Horloge 1513918
Hugo Boss® Chronograaf 'Admiral' Heren Horloge 1513918