Aandacht! Bestellingen worden pas op 2 Mei verwerkt.

Ormoda Express! Elke bestelling die wij tegen maandag 21 december ontvangen, garanderen wij u een levering voor Kerstmis!

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® Dames Zilver 925 925 Ring (sieraad) - Zilverkleurig ZR-7095
SKU ZR-7095

Orphelia® Dames Zilver 925 925 Ring (sieraad) - Zilverkleurig ZR-7095

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

€ 75,00
Availability: Op Voorraad
Only %1 left
SKU ZR-7095
Snel Afrekenen
 

Bancontact

VISA

MasterCard

Klarna

American Express

Levering maandag, 06 mei,

bestel binnen

Beschikbaar in 3 varianten
Specificaties
SKU ZR-7095
EAN 5415190147322
Gewicht 2.40 g
Merk Orphelia
Artikelsoort Ring
Geslacht Vrouwen
Edelsteenkleur Multi
Metaal kleur Zilver
Metaalsoort Zilver 925
Breedte 1.6cm

Over Orphelia Ringen

Orphelia is een begrip als het gaat om fijne juwelen. Al jaren staat dit merk bekend om zijn kwaliteit en elegantie, met een bijzondere focus op de schoonheid en diversiteit van het vrouwelijke. Ieder sieraad is doordrenkt van een verhaal, geïnspireerd door de kracht en gratie van vrouwen over de hele wereld. Orphelia juwelen zijn ontworpen om vrouwen te empoweren, te laten stralen en hun dagelijkse momenten te transformeren in herinneringen vol pracht en praal.

Over Orphelia Damesring in Sterling Zilver - Zilver ZR-7095

Orphelia is een merk dat staat voor elegantie, verfijning en tijdloze schoonheid. Als een vrouwelijke stem in de wereld van de juwelen, nodigt Orphelia u uit om deel uit te maken van hun bijzondere verhaal. Het merk heeft zich sinds de oprichting toegelegd op het ontwerpen van sieraden die niet alleen de innerlijke schoonheid van een vrouw naar buiten brengen, maar ook haar persoonlijke stijl verrijken. De sieraden collectie van Orphelia, gekenmerkt door haar professionaliteit en aandacht voor detail, laat iedere vrouw stralen, wat haar dag ook mag brengen. De Orphelia Damesring in Sterling Zilver - Zilver ZR-7095 belichaamt de kernwaarden van het merk; het is een testament van zowel vakmanschap als esthetische finesse. Deze sprankelende zirconium ring, ingezet met veelkleurige edelstenen, vangt het licht met elke beweging, waardoor een schitterend spektakel dat de aandacht trekt. Met een breedte van 1,6 cm en een ronde vorm is deze ring niet alleen opvallend, maar ook comfortabel om te dragen. Het zilver van 925 Sterling Zilver dat is gebruikt voor de ring voegt een extra laag van klasse toe en zorgt voor een langdurige glans. Orphelia's toewijding aan uitmuntendheid is duidelijk zichtbaar in elk detail van deze prachtige ring. Bij Ormoda begrijpen we dat het kiezen van het perfecte sieraad een persoonlijke reis is. Daarom bieden wij u exclusieve voordelen om uw ervaring zo vlekkeloos mogelijk te maken. Geniet van gratis expresverzending met premium koeriers, een retourbeleid van 30 dagen zonder kosten, twee jaar garantie en deskundige klantondersteuning. Bovendien zijn wij trots op onze ervaring sinds 1976, wat ons in staat stelt om onze klanten de beste service en kwaliteit te bieden. Kies voor Ormoda, waar luxe hand in hand gaat met klanttevredenheid.

Koop Orphelia Damesring in Sterling Zilver - Zilver ZR-7095 bij Ormoda

Kiezen voor Ormoda betekent kiezen voor een service die net zo prachtig is als onze sieraden. Met gratis expresverzending, een soepel retourbeleid van 30 dagen, een uitgebreide garantie van twee jaar en deskundige klantondersteuning, bent u verzekerd van een zorgeloze en bevredigende aankoopervaring. Onze jarenlange ervaring sinds 1976 spiegelt zich in elk facet van onze dienstverlening en onze toewijding aan u, de klant.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Orphelia® Dames Zilver 925 925 Ring (sieraad) - Zilverkleurig ZR-7095
Orphelia® Dames Zilver 925 925 Ring (sieraad) - Zilverkleurig ZR-7095