Aandacht! Bestellingen worden pas op 2 Mei verwerkt.

Ormoda Express! Elke bestelling die wij tegen maandag 21 december ontvangen, garanderen wij u een levering voor Kerstmis!

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® 'Rosalind' Dames Witgoud 18K Collier - Zilverkleurig KD-2030
SKU KD-2030

Orphelia® 'Rosalind' Dames Witgoud 18K Collier - Zilverkleurig KD-2030

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

€ 599,00
Availability: Op Voorraad
SKU KD-2030
Snel Afrekenen
 

Bancontact

VISA

MasterCard

Klarna

American Express

Levering maandag, 06 mei,

bestel binnen

Beschikbaar in 5 varianten
Specificaties
SKU KD-2030
EAN 5415190104905
Gewicht 1.70 g
Modelnaam Rosalind
Merk Orphelia
Geslacht Vrouwen
Gem Type Diamant
Kettingsoort Rolo
Diamant helderheid small inclusions (SI1)
Diamond Color H (Wit)
Diamond Quantity 1
Diamond Setting Chatonfassung
Diamond Shape Briljant
Hoogte 0.8cm
Artikelsoort Collier
Lengte 42cm
Metaal kleur Zilver
Metaalsoort Witgoud 18K
Breedte 0.4cm

Over Orphelia Kettingen

Orphelia staat bekend om haar unieke vermogen om elegante designs en compromisloze kwaliteit te integreren in elke fijne sieraadcollectie. Als merk dat zich richt op de vrouwelijke klant, combineert Orphelia deskundig het vakmanschap en de traditie die kenmerkend zijn voor de luxesieradenbranche. Dit merk maakt niet alleen sieraden; het creëert kunstwerken die generaties lang meegaan, al zijn de ontwerpen eigentijds en kunnen ze gemakkelijk worden gedragen bij verschillende gelegenheden en door verschillende generaties.

Over Orphelia 'Rosalind' Dames Witgoud 18K Ketting met Hanger - Zilver KD-2030

Orphelia, met zijn elegante en tijdloze ontwerpen, staat bekend als een brand dat de essentie van vrouwelijke luxe en professionaliteit naadloos combineert in elke creatie. Voor vrouwen die het hoogste niveau van vakmanschap in hun sieraden waarderen, biedt Orphelia een verfijnd gevoel van stijl. De Orphelia 'Rosalind' Dames Witgoud 18K Ketting met Hanger - Zilver KD-2030 is een verbluffende toonbeeld van Orphelia's toewijding tot schittering. Dit juweel is het ultieme symbool van verfijnde elegantie met zijn ronde brillant geslepen diamant, gezet in een klassieke chatonfassung en bevestigd aan een slanke Rolo-ketting van witgoud. De diamant, met een gewicht van 0.1 karaat, straalt met SI1-zuiverheid en een witte/wesselton kleur die vangt en reflecteert het licht bij elke beweging. Met een lengte van 42cm past deze ketting prachtig rond de nek en is het een uitgekozen stuk voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden. De verfijning van de lente-ring gesp, gekoppeld aan de subtiele afmetingen van 0.8cm in hoogte en 0.4cm in breedte en diameter, verzekert een veilige en comfortabele pasvorm. Ormoda begrijpt dat luxe niet alleen in producten schuilt, maar ook in de ervaring. Daarom bieden wij gratis expressverzending, een 30 dagen bedenktijd, een tweejarige garantie en deskundige klantenservice aan. Sinds 1976 zetten we ons in om u die ervaring te bieden met elke aankoop.

Koop Orphelia 'Rosalind' Dames Witgoud 18K Ketting met Hanger - Zilver KD-2030 bij Ormoda

Bij Ormoda begrijpen we dat een uitzonderlijke klantenervaring net zo belangrijk is als het vakmanschap en de schoonheid van onze producten. Daarom bieden we standaard diverse luxevoordelen: gratis expressverzending met premium koeriers om ervoor te zorgen dat u uw nieuwe aanwinst zo snel mogelijk in huis hebt; een zorgeloze 30 dagen bedenktijd mocht uw aankoop niet helemaal naar wens zijn; een royale tweejarige garantie voor uw geruststelling en vertrouwen in onze producten; en onze deskundige klantenservice die sinds 1976 ervaring heeft met het beantwoorden van vragen en het bieden van ondersteuning.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Orphelia® 'Rosalind' Dames Witgoud 18K Collier - Zilverkleurig KD-2030
Orphelia® 'Rosalind' Dames Witgoud 18K Collier - Zilverkleurig KD-2030