Aandacht! Bestellingen worden pas op 2 Mei verwerkt.

Ormoda Express! Elke bestelling die wij tegen maandag 21 december ontvangen, garanderen wij u een levering voor Kerstmis!

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® 'Elisabeth' Dames Zilver 925 925 Collier - Zilverkleurig ZH-7511
SKU ZH-7511

Orphelia® 'Elisabeth' Dames Zilver 925 925 Collier - Zilverkleurig ZH-7511

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

€ 55,00
Availability: Op Voorraad
SKU ZH-7511
Snel Afrekenen
 

Bancontact

VISA

MasterCard

Klarna

American Express

Levering maandag, 06 mei,

bestel binnen

Beschikbaar in 4 varianten
Specificaties
SKU ZH-7511
EAN 5415190134834
Gewicht 4.00 g
Modelnaam Elisabeth
Merk Orphelia
Geslacht Vrouwen
Gem Type Zirkonia
Kettingsoort Spiga
Edelsteenkleur Wit
Edelsteen hoeveelheid 4
Hoogte 1.6cm
Artikelsoort Collier
Lengte 42+3cm
Metaal kleur Zilver
Metaalsoort Zilver 925
Parelkleur Wit
Parelvorm Rond
Parelgrootte 7.0-7.5mm
Parelsoort Zoetwater
Breedte 1.3cm

Over Orphelia Kettingen

Orphelia is niet zomaar een merk; het is een symbool van vrouwelijke elegantie en vakbekwaamheid die al generaties lang meegaat. Elk stuk vertegenwoordigt de kernwaarden van het merk: verfijning, gratie en tijdloze schoonheid. Van het zorgvuldige ontwerpproces tot de uiteindelijke creatie, Orphelia's sieraden zijn voorbestemd om te inspireren en te bewonderen. De juwelen zijn gecreëerd met een ongekende aandacht voor detail, en elk item getuigt van de uitmuntendheid en de hartstocht die het merk in de sieradenwereld kenmerkt. Door exclusieve materialen te combineren met innovatief design, biedt Orphelia de moderne vrouw een collectie die zowel veelzijdig als innemend is.

Over Orphelia 'Elisabeth' Dames Sterling Zilveren Ketting met Hanger - Zilver ZH-7511

Orphelia staat sinds jaar en dag bekend om haar voortreffelijke sieraden die elegantie en tijdloze klasse uitstralen. Met een diepgewortelde passie voor vakmanschap en ontwerp, creëert Orphelia unieke stukken die de drager niet alleen verfraaien maar ook een verhaal vertellen. Realisatie van detail en precisie, elke halsketting wordt een weerspiegeling van haar toewijding om vrouwen te voorzien van accessoires die hun eigen stijl en elegantie accentueren. De Orphelia 'Elisabeth' Dames Sterling Zilveren Ketting met Hanger - Zilver ZH-7511 is het toonbeeld van verfijnde klasse. Het design verenigt moeiteloos een hedendaagse esthetiek met een tijdloze charme. De Spiga-ketting is vervaardigd uit 925 Sterling Zilver en biedt een subtiele, doch krachtige, draagervaring. De Elizabeth hanger, pronkend met vier ronde, witte zirconium stenen, versterkt het stralende karakter dat Orphelia zo eigen is. Met een respectabele lengte van 42+3cm, past deze ketting zich comfortabel aan de contouren van de hals aan en is af te stellen naar persoonlijke voorkeur. De friswitte zoetwater gekweekte parel met haar perfect ronde vorm en grootte tussen 7.0-7.5mm, verleent een zachte glans die elke blik vangt. Met hun onovertroffen betrokkenheid bij het bieden van excellente service, garandeert Ormoda niet alleen vrije expresverzending met premium koeriers, maar ook 30 dagen gratis retour. Daarbij geniet je van twee jaar garantie en deskundige klantondersteuning, een vertrouwen dat al sinds 1976 wordt gekoesterd. Een aankoop bij Ormoda is niet alleen een investering in uitmuntendheid, maar een belofte van kwaliteit en toewijding.

Koop Orphelia 'Elisabeth' Dames Sterling Zilveren Ketting met Hanger - Zilver ZH-7511 bij Ormoda

Een aankoop bij Ormoda is meer dan alleen een verrijking voor je juwelencollectie; het is een gemoedsrust dankzij de exclusieve services die je ontvangt. Profiteer van gratis express verzending met eersterangs koeriers om je nieuwe schat snel en veilig in handen te krijgen. Heb je vragen of heb je behoefte aan advies? Onze expert klantondersteuning staat altijd voor je klaar. En voor die extra zekerheid, biedt Ormoda een gratis retourbeleid van 30 dagen, evenals twee jaar garantie op elke aankoop. Met meer dan vier decennia ervaring, kiest u niet alleen voor een sieraad, u kiest voor een nalatenschap van kwaliteit en klantenvertrouwen die alleen Ormoda kan bieden.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Orphelia® 'Elisabeth' Dames Zilver 925 925 Collier - Zilverkleurig ZH-7511
Orphelia® 'Elisabeth' Dames Zilver 925 925 Collier - Zilverkleurig ZH-7511