Aandacht! Bestellingen worden pas op 2 Mei verwerkt.

Ormoda Express! Elke bestelling die wij tegen maandag 21 december ontvangen, garanderen wij u een levering voor Kerstmis!

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® 'Daisy' Dames Zilver 925 925 Hanger met Ketting - Zilverkleurig ZH-7585
SKU ZH-7585

Orphelia® 'Daisy' Dames Zilver 925 925 Hanger met Ketting - Zilverkleurig ZH-7585

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

€ 69,00
Availability: Op Voorraad
SKU ZH-7585
Snel Afrekenen
 

Bancontact

VISA

MasterCard

Klarna

American Express

Levering maandag, 06 mei,

bestel binnen

Beschikbaar in 6 varianten
Specificaties
SKU ZH-7585
EAN 5415190167139
Gewicht 2.00 g
Modelnaam Daisy
Merk Orphelia
Geslacht Vrouwen
Edelsteenkleur Wit
Edelsteen hoeveelheid 11
Artikelsoort Pendant With Chain
Lengte 42+3cm
Kleur materiaal Zwart
Aard van de materialen Parelmoer
Metaal kleur Zilver
Metaalsoort Zilver 925
Breedte 1cm

Over Orphelia Hangers

Orphelia siert al jaren de halslijnen van vrouwen met verfijnde smaak en een voorkeur voor kwaliteit. Dit merk, dat zich specialiseert in het creëren van prachtige sieraden, weet keer op keer vrouwelijke elegantie en moderne luxe te combineren. Elke collectie wordt gekenmerkt door een voorliefde voor detail en een passie voor vakmanschap. Orphelia maakt gebruik van hoogwaardige materialen en edelstenen, waarbij elk ontwerp een eigen verhaal vertelt. Voor vrouwen die hun persoonlijke stijl willen benadrukken, biedt Orphelia sieraden die niet alleen vandaag de dag betoveren, maar ook zijn ontworpen om de tand des tijds te doorstaan.

Over Orphelia 'Daisy' Dames Sterling Zilveren Hanger met Ketting - Zilver ZH-7585

Ontmoet de 'Daisy' van Orphelia, een pure belichaming van vrouwelijke charme en unieke elegantie. Verbeeld in een delicaat ontwerp, is deze hanger met ketting een uitgesproken stuk dat speciaal is bedoeld voor de moderne vrouw die haar gratie en schoonheid wil versterken met een vleugje professionele flair. De 'Daisy,' weergegeven in het helderste 925 Sterling Zilver, biedt een tijdloze uitstraling die perfect past bij elke gelegenheid. Het hart van elke Daisy schittert met elf zorgvuldig ingelegde zirkonium edelstenen, rondgeslepen om elk facet hun licht te laten vangen. Deze hanger is een toonbeeld van vakmanschap, gezegend met een witte schittering die smaakvol wordt gecontrasteerd door de diepzwarte Moeder van Parelmateriaal kleur. De Spiga ketting, bekend om zijn gedraaide, tarwe-achtige patroon, is even verfijnd als sterk en sluit met een kreeftklauwsluiting die zorgt voor zowel veiligheid als gemak. De subtiele afmetingen van 1,7 cm hoog en 1 cm breed maken de hanger zelf tot een fijn middelpunt, terwijl de verstelbare kettinglengte van 42+3 cm aanpasbaar is aan individuele voorkeuren en outfits.

Koop Orphelia 'Daisy' Dames Sterling Zilveren Hanger met Ketting - Zilver ZH-7585 bij Ormoda

Bij Ormoda geloven we dat een uitzonderlijke winkelervaring net zo essentieel is als het sieraad zelf. Daarom bieden we met trots gratis expresverzending met onze premium koeriers, zodat uw Orphelia 'Daisy' hanger zo snel mogelijk en met de grootste zorg bij u aankomt. Wij begrijpen dat online aankopen soms niet helemaal naar wens zijn, en daarom bieden we een 30 dagen gratis retourbeleid om u gemoedsrust te geven. Elke aankoop komt met een tweejarige garantie, onderstrepend onze belofte van kwaliteit en duurzaamheid. En omdat wij geloven in persoonlijke service, is onze deskundige klantenondersteuning altijd beschikbaar om te helpen met al uw vragen. Sinds 1976 heeft Ormoda zich ingezet voor het leveren van niet alleen prachtige sieraden, maar ook een betrouwbare en aangename winkelervaring.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Orphelia® 'Daisy' Dames Zilver 925 925 Hanger met Ketting - Zilverkleurig ZH-7585
Orphelia® 'Daisy' Dames Zilver 925 925 Hanger met Ketting - Zilverkleurig ZH-7585