Aandacht! Bestellingen worden pas op 2 Mei verwerkt.

Ormoda Express! Elke bestelling die wij tegen maandag 21 december ontvangen, garanderen wij u een levering voor Kerstmis!

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® 'Celinia' Kind Zilver 925 925 Set: Ketting-Hanger + Oorbellen - Zilverkleurig SET-7134
SKU SET-7134

Orphelia® 'Celinia' Kind Zilver 925 925 Set: Ketting-Hanger + Oorbellen - Zilverkleurig SET-7134

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

€ 59,00
Availability: Op Voorraad
SKU SET-7134
Snel Afrekenen
 

Bancontact

VISA

MasterCard

Klarna

American Express

Levering maandag, 06 mei,

bestel binnen

Beschikbaar in 3 varianten
Specificaties
SKU SET-7134
EAN 5415190133660
Gewicht 2.00 g
Artikelsoort Set: Chain-pendant + Earrings
Geslacht Kinderen Unisex
Sluiting Vlindersluiting
Merk Orphelia
Hoogte 2cm
Lengte 40cm
Metaal kleur Zilver
Metaalsoort Zilver 925
Modelnaam Celinia

Over Orphelia Sieradensets

Orphelia is een merk dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan het creëren van prachtige sieraden die charme en verfijning uitstralen. Het merk weet met haar ontwerpen de harten van jong en oud te veroveren en begrijpt dat echte schoonheid in de details schuilt. Orphelia's toewijding aan vakmanschap en kwaliteit is vanaf het begin af aan een pilaar geweest voor het bedrijf, met een focus op het creëren van sieraden die niet alleen mooi zijn, maar die ook generaties lang meegaan. Ze bewijzen dat toegankelijke luxe mogelijk is zonder in te leveren op kwaliteit of stijl.

Over Orphelia 'Celinia' Kinderens Sterling Zilveren Set: Ketting-Hanger + Oorbellen - Zilver SET-7134

Orphelia is een merk dat elegantie en charme samenvoegt in een kindvriendelijke sieradenset. Hun 'Celinia' sterling zilveren reeks is een schoolvoorbeeld van hoe esthetiek en puurheid hand in hand gaan met kwaliteit en comfort voor de jonge dragers. De Orphelia 'Celinia' Kinderen Sterling Zilver Set: Ketting-Hanger + Oorbellen - Zilver SET-7134 is het perfecte begin van een levenslange waardering voor prachtige sieraden. Met een lieflijke hanger aan een 40cm ketting en bijpassende oorbellen, biedt deze set een oogstrelende zilveren glans die direct in het oog springt. De hanger en oorbellen zijn zorgvuldig ontworpen met een universele charme die bij elke outfit past en zijn versierd met hoogwaardig 925 sterling zilver. De betrouwbaarheid van de veerring sluiting en vlinder achterkant zorgt voor een veilige en comfortabele pasvorm, terwijl de 2cm hoogte van de sieraden de perfecte maat is voor jonge kinderen. De neutrale en vriendelijke uitstraling maakt deze set geliefd bij zowel jongens als meisjes en zorgt voor een onvergetelijk geschenk dat zowel stijlvol als tijdloos is. De ervaring van Ormoda sinds 1976 in het aanbieden van de beste online shoppingervaring wordt alleen overtroffen door hun commitment aan klanttevredenheid. Elk product, waaronder de 'Celinia' kinder sieradenset, komt met gratis express verzending via premium koeriers, een 30-dagen gratis retourbeleid, twee jaar garantie en deskundige klantenservice. Dit alles onderstreept de bestendigheid van hun belofte om luxe bereikbaar te maken voor iedereen.

Koop Orphelia 'Celinia' Kinderens Sterling Zilveren Set: Ketting-Hanger + Oorbellen - Zilver SET-7134 bij Ormoda

Bij Ormoda bent u verzekerd van een uitzonderlijke online winkelervaring die de traditie van schoonheid en kwaliteit voortzet sinds 1976. Met gratis expresverzending, een 30-daagse gratis retourperiode, twee jaar garantie en expert klantenondersteuning, zet Ormoda de toon voor een zorgeloze winkelbeleving.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Orphelia® 'Celinia' Kind Zilver 925 925 Set: Ketting-Hanger + Oorbellen - Zilverkleurig SET-7134
Orphelia® 'Celinia' Kind Zilver 925 925 Set: Ketting-Hanger + Oorbellen - Zilverkleurig SET-7134