Aandacht! Bestellingen worden pas op 2 Mei verwerkt.

Ormoda Express! Elke bestelling die wij tegen maandag 21 december ontvangen, garanderen wij u een levering voor Kerstmis!

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® 'Anet' Dames Zilver 925 925 Ring (sieraad) - Zilverkleurig ZR-7520
SKU ZR-7520

Orphelia® 'Anet' Dames Zilver 925 925 Ring (sieraad) - Zilverkleurig ZR-7520

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

€ 69,00
Availability: Op Voorraad
Only %1 left
SKU ZR-7520
Snel Afrekenen
 

Bancontact

VISA

MasterCard

Klarna

American Express

Levering maandag, 06 mei,

bestel binnen

Beschikbaar in 8 varianten
Specificaties
SKU ZR-7520
EAN 5415190141313
Gewicht 2.60 g
Modelnaam Anet
Merk Orphelia
Artikelsoort Ring
Geslacht Vrouwen
Edelsteenkleur Wit
Edelsteen hoeveelheid 6
Metaal kleur Zilver
Metaalsoort Zilver 925

Over Orphelia Ringen

Orphelia is een merk dat bekend staat om zijn elegante en tijdloze sieraden, met een collectie die sprankelt van verfijndheid en klasse. Elk sieraad is een belichaming van vrouwelijkheid en de toewijding aan ambachtelijke perfectie. Orphelia richt zich niet alleen op luxe en schoonheid, maar ook op de kwaliteit en duurzaamheid, zodat elke drager zich zelfverzekerd en bijzonder voelt. Als een merk dat door generaties heen is omarmd, continueert Orphelia de traditie van sieraadkunst, en verrijkt het de persoonlijke stijl van vrouwen over heel de wereld met haar betoverende collecties.

Over Orphelia® 'Anet' Dames Sterling Zilveren Ring - Zilver ZR-7520

Ontdek de verfijning met de 'Anet' Dames Sterling Zilveren Ring door Orphelia, een sierlijk juweel dat verfijning en stijl ademt. ZR-7520, gemaakt met oog voor detail, weerspiegelt de elegantie van de drager en toont een ongekende allure die opvalt bij elke gelegenheid. De ring is vervaardigd uit 925 Sterling Zilver en verfraaid met zes ronde, witte zirkonium edelstenen die schitteren als sterren aan de hemel. Het fantasierijke ringdesign, gekarakteriseerd door een hoogte van 1.1cm, omarmt een moderne interpretatie van luxe met een subtiele romantische touch. Geschikt voor vrouwen die hun dagelijkse look een vleugje pracht willen geven, deze Orphelia 'Anet' ring is de perfecte combinatie van schoonheid en vakmanschap.

Koop Orphelia® 'Anet' Dames Sterling Zilveren Ring - Zilver ZR-7520 bij Ormoda

Bij Ormoda zijn we er trots op uitzonderlijke voordelen te bieden die uw winkelervaring verbeteren. Profiteer van gratis expresverzending met eersteklas koeriers en voel de opwinding van uw nieuwe aanwinst binnen no-time. Uw gemoedsrust is gegarandeerd met onze 30 dagen gratis retourbeleid, en met de tweejarige garantie kunt u zorgeloos van uw sieraad genieten. Ons team van experts staat altijd klaar om u uitzonderlijke klantenservice te bieden, met kennis die voortkomt uit onze ervaring sinds 1976. Met Ormoda maakt u altijd een keuze voor excellentie.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Orphelia® 'Anet' Dames Zilver 925 925 Ring (sieraad) - Zilverkleurig ZR-7520
Orphelia® 'Anet' Dames Zilver 925 925 Ring (sieraad) - Zilverkleurig ZR-7520