Aandacht! Bestellingen worden pas op 2 Mei verwerkt.

Ormoda Express! Elke bestelling die wij tegen maandag 21 december ontvangen, garanderen wij u een levering voor Kerstmis!

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® 'Amore' Dames Zilver 925 925 Oorknoppen - Zilverkleurig ZO-7577
SKU ZO-7577

Orphelia® 'Amore' Dames Zilver 925 925 Oorknoppen - Zilverkleurig ZO-7577

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

€ 89,00
Availability: Op Voorraad
SKU ZO-7577
Snel Afrekenen
 

Bancontact

VISA

MasterCard

Klarna

American Express

Levering maandag, 06 mei,

bestel binnen

Beschikbaar in 6 varianten
Specificaties
SKU ZO-7577
EAN 5415190166842
Gewicht 2.60 g
Modelnaam Amore
Merk Orphelia
Geslacht Vrouwen
Sluiting Vlindersluiting
Diameter 1.2cm
Hoogte 1.3cm
Edelsteenkleur Wit
Edelsteen hoeveelheid 30
Artikelsoort Oorknoppen
Lengte 1.3cm
Metaal kleur Zilver
Metaalsoort Zilver 925
Breedte 1.2cm

Over Orphelia Oorbellen

Het merk Orphelia staat bekend om zijn finesse en aandacht voor detail, en heeft een lange traditie van excellence in de sieradenindustrie. Vakmensen bij Orphelia hebben generaties lang de kunst van sieraden maken geperfectioneerd. Hier vind je niet alleen stukken die de laatste trends volgen, maar ook tijdloze artikelen die met echte passie en precisie zijn vervaardigd. Elk sieraad uit de Orphelia collectie is het resultaat van een toegewijde zoektocht naar perfectie en schoonheid.

Over Orphelia 'Amore' Dames Sterling Zilver Stud Oorbellen - Zilver ZO-7577

Orphelia is een merk dat elegantie en verfijning uitstraalt. Het staat bekend om zijn verfijnde sieraden die niet alleen de tijd trotseren, maar ook een persoonlijke touch geven aan de drager. Orphelia-sieraden zijn ontworpen om vrouwen te laten stralen, ongeacht de gelegenheid. Met een rijke geschiedenis in het creëren van prachtige, kwalitatieve juwelen, is Orphelia een symbool van vrouwelijkheid en schoonheid geworden. Ontmoet de Orphelia 'Amore' Dames Sterling Zilver Stud Oorbellen - Zilver ZO-7577, oorbellen die meer dan accessoires zijn; ze zijn een belofte van liefde, een gebaar van eeuwige genegenheid. Met dertig fonkelende zirkonium edelstenen in een elegante ronde vorm, bieden deze stud oorbellen een subtiel spel van licht en schaduw, perfect voor iedere vrouw die haar uitstraling wilt verrijken. Deze prachtstukken zijn uitgevoerd in 925 sterling zilver en hebben een hoogte van 1.3cm en een diameter van 1.2cm, wat de ideale dimensioneren zijn voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden. Bij Ormoda begrijpen we dat uw sieradenkeuze net zo uniek is als u. Daarom bieden we gratis express verzending met premium koeriers, 30 dagen gratis retourneren, een tweejarige garantie, deskundige klantondersteuning en meer dan veertig jaar ervaring. Dit is onze toewijding aan kwaliteit, service en passie voor het vak.

Koop Orphelia 'Amore' Dames Sterling Zilver Stud Oorbellen - Zilver ZO-7577 bij Ormoda

Ormoda, gevestigd sinds 1976, is uw vertrouwde partner in de zoektocht naar het perfecte sieraad. Naast een uitgebreide collectie biedt Ormoda exclusieve voordelen: gratis express verzending met eersteklas koeriers, 30 dagen gratis retour, een uitgebreide tweejarige garantie, en toegang tot ons team van deskundige klantenservice medewerkers. Wij zorgen dat uw aankoopervaring zo schitterend is als onze sieraden.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Orphelia® 'Amore' Dames Zilver 925 925 Oorknoppen - Zilverkleurig ZO-7577
Orphelia® 'Amore' Dames Zilver 925 925 Oorknoppen - Zilverkleurig ZO-7577