Aandacht! Bestellingen worden pas op 2 Mei verwerkt.

Ormoda Express! Elke bestelling die wij tegen maandag 21 december ontvangen, garanderen wij u een levering voor Kerstmis!

Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger

Authenticiteit Gegarandeerd

Tommy Hilfiger® Multi Dial 'Damon' Heren Horloge 1791850
SKU 1791850

Tommy Hilfiger® Multi Dial 'Damon' Heren Horloge 1791850

Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger

Authenticiteit Gegarandeerd

De tommy hilfiger damon 1791850 voor heren is uitgerust met een quartz uurwerk en een rvs kast. De blauw wijzerplaat is gehuisvest in een zilverkleurig gekleurde kast en een zilverkleurig rvs band. Het horloge wordt geleverd in een originele doos en heeft een garantie van 2 jaar.
Special Price € 129,00
-28% discount Regular Price € 179,00
Availability: Out of stock
SKU 1791850
-28% discount

Bancontact

VISA

MasterCard

Klarna

American Express

Specificaties
SKU 1791850
EAN 7613272426190
Gewicht 125.00 g
Modelnaam Damon
Merk Tommy Hilfiger
Artikelsoort Watch
Geslacht Mannen
Waterbestendigheid Diepte 5 BAR / 5 ATM / 50m / 165ft
Functies 24-uuraanduiding
Band Kleur Zilver
Bandmateriaal RVS
Breedte van de riem 20mm
Bezel Genre Roestvrij Staal
Kalender Day-Date
Kastkleur Zilverkleurig
Diameter van de kast 44mm
Materiaal van de Kast RVS
Vorm Rond
Dikte kast 10mm
Lug to Lug hoogte 51mm
Kleur van de wijzerplaat Blauw
Glassoort Mineraalglas
Tijdweergave Multi-Wijzerplaat
Bandsluiting Fold over with push button clasp
Horlogestijl Casual
Mechanisme Quartz

Over Tommy Hilfiger Horloges

Tommy Hilfiger is een embleem van de Americana-stijl, met een erfgoed dat doordrenkt is van de klassieke, coole vibe van de oostkust van Amerika. Als pionier van de preppy look, heeft Tommy Hilfiger een onvergelijkbare invloed gehad op het modebeeld met kleding die elke dag gedragen kan worden en toch een zekere elegantie uitstraalt. Hilfiger's horlogecollectie is daarop geen uitzondering. Het vertegenwoordigt een strak design en functionaliteit, verweven met een sportieve esthetiek die synoniem staat aan het label. Het merk viert het individualisme en de vrijheid van expressie, en met de horloges krijgt de drager een stukje van die ervaring. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst of een vrije avond, een Tommy Hilfiger horloge is altijd een stijlvolle aanvulling.

Over Tommy Hilfiger Multi Dial 'Damon' Herenhorloge 1791850

Tommy Hilfiger staat synoniem voor een onberispelijke stijl die het Amerikaanse preppy met een klassieke twist combineert. Dit iconische merk, opgericht in 1985, heeft de manier waarop wij naar casual kleden kijken getransformeerd en staat bekend om zijn verfijnde en toch toegankelijke designs. Nu vertaalt het merk zijn erfgoed naar een verfijnde verzameling horloges, waaronder de Tommy Hilfiger Multi Dial 'Damon' Herenhorloge 1791850. Het 'Damon' horloge van Tommy Hilfiger, ontworpen met de professionele, mannelijke en vriendelijke man in gedachten, straalt een casual elegantie uit die perfect past bij de hedendaagse man. Dit horloge spreekt boekdelen met zijn gestroomlijnde zilveren roestvrijstalen kast van 44mm en een dikte van slechts 10mm. Het pronkstuk is de indrukwekkende blauwe wijzerplaat, bescherm door mineraalglas, waarmee u door de uitdagende dynamiek van het dagelijks leven navigeert met zowel stijl als functionaliteit. Een luxe roestvrijstalen band, 21cm lang en 20mm breed, sluit naadloos aan bij de kast en wordt beveiligd met een handige vouwsluiting met drukknop, die comfort en gebruiksgemak garandeert. De praktische dag-datumfunctie en het multifunctionele display versterken het professionele karakter, terwijl de waterbestendigheid tot 5 bar (ATM) u verzekert van duurzaamheid. Het quartz uurwerk staat garant voor precisie, waardoor de 'Damon' een betrouwbare partner is voor iedere gelegenheid. Kiezen voor een Tommy Hilfiger horloge via Ormoda komt met exclusieve voordelen. Profiteer van snelle, gratis expressverzending, want uw tijd is waardevol. Met onze 30-dagen gratis retourbeleid shopt u zonder zorgen. Elk horloge heeft een tweejarige garantie, zodat u kunt vertrouwen op onze kwaliteit. Mocht u hulp nodig hebben, dan staat onze deskundige klantenservice voor u klaar. En dat is niet alles, want met onze ervaring sinds 1976, weten wij precies hoe wij u een ongeëvenaarde shoppingervaring kunnen bieden.

Koop Tommy Hilfiger Multi Dial 'Damon' Herenhorloge 1791850 bij Ormoda

Bij Ormoda zetten we ons in voor een service die net zo tijdloos is als de producten die we aanbieden. Elke aankoop bij ons wordt ondersteund door gratis expressverzending met eersteklas koeriers - omdat wij geloven dat wachten niet in de woordenboek van stijl staat. Mocht uw nieuwe accessoire toch niet helemaal naar wens zijn, dan kunt u gebruik maken van onze 30 dagen gratis retourregeling. Wij voorzien onze klanten van een gerust gevoel met een tweejarige garantie op hun kostbare tijdwerken. En mocht u ooit behoefte hebben aan deskundig advies of ondersteuning, ons team van klantenservice experts staat altijd klaar om u te helpen. Vertrouw op Ormoda's expertise sinds 1976 en ervaar de luxe van probleemloos winkelen.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.