Aandacht! Bestellingen worden pas op 2 Mei verwerkt.

Ormoda Express! Elke bestelling die wij tegen maandag 21 december ontvangen, garanderen wij u een levering voor Kerstmis!

Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger

Authenticiteit Gegarandeerd

Tommy Hilfiger® Analoog 'Cooper' Heren Horloge 1791514
SKU 1791514

Tommy Hilfiger® Analoog 'Cooper' Heren Horloge 1791514

Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger

Authenticiteit Gegarandeerd

De tommy hilfiger cooper 1791514 voor heren is uitgerust met een quartz uurwerk en een rvs kast. De blauw wijzerplaat is gehuisvest in een zilverkleurig gekleurde kast en een bruin leer band. Het horloge wordt geleverd in een originele doos en heeft een garantie van 2 jaar.
€ 119,00
Availability: Out of stock
SKU 1791514

Bancontact

VISA

MasterCard

Klarna

American Express

Specificaties
SKU 1791514
EAN 7613272293532
Gewicht 35.00 g
Modelnaam Cooper
Merk Tommy Hilfiger
Artikelsoort Watch
Geslacht Mannen
Waterbestendigheid Diepte 3 BAR / 3 ATM / 30m / 100ft
Band Kleur Bruin
Bandmateriaal Leer
Breedte van de riem 18mm
Kastkleur Zilverkleurig
Diameter van de kast 40mm
Materiaal van de Kast RVS
Vorm Rond
Dikte kast 7mm
Lug to Lug hoogte 47mm
Kleur van de wijzerplaat Blauw
Glassoort Mineraalglas
Tijdweergave Analoog
Bandsluiting Buckle
Horlogestijl Dress
Mechanisme Quartz

Over Tommy Hilfiger Horloges

Tommy Hilfiger staat synoniem voor premium lifestyle en verfijning, een merk dat sinds zijn oprichting in 1985 een prominente plek in de modewereld heeft ingenomen. Het merk ademt een klassiek Amerikaanse stijl met een preppy twist, altijd volgens de laatste trends maar trouw aan zijn tijdloze esthetisch erfgoed. Tommy Hilfiger is niet slechts een label; het is een statement van klasse en verfijning. Het assortiment van Tommy Hilfiger omvat kleding, accessoires en natuurlijk horloges, waarbij elk stuk met de grootste zorg wordt vervaardigd. Het merk is toegewijd aan de kwaliteit van het traditioneel vakmanschap, gecombineerd met moderne innovaties. Het illustreert een levensstijl die zowel aspirational als toegankelijk is. Met de 'Cooper' collectie blijft het merk trouw aan zijn belofte van uitmuntendheid en biedt het een accessoire dat niet alleen tijd weergeeft, maar ook de tijdloze elegantie van de drager versterkt.

Over Tommy Hilfiger® Analoge 'Cooper' Herenhorloge 1791514

Tommy Hilfiger, een gerenommeerd merk dat finesse en stijl ademt, brengt met de 'Cooper' een icoon op de markt dat vakmanschap en moderne esthetiek moeiteloos combineert. De naam Cooper vertegenwoordigt een klassieke benadering vanuurwerkontwerp met een eigentijds randje, waarbij elke detail zorgvuldig is overwogen om een klok te creëren die zowel functioneel als esthetisch smaakvol is. Tommy Hilfiger's 'Cooper' mannenhorloge, modelnummer 1791514, belichaamt een dress watch stijl die naadloos samenwerkt met zowel zakelijke als casual kleding. Het robuuste edelstalen horlogekast is afgewerkt met een zilveren tint en heeft een diameter van 40mm en een dikte van slechts 7mm. Zijn ronde vorm vloeit prachtig over in een blauwe wijzerplaat, bescherm door mineraalglas, die gecomplimenteerd wordt door een bruine leren band. Deze band, 21cm lang en 18mm breed, sluit met een klassieke gesp voor optimaal comfort en gemak. De Cooper is uitgerust met een quartz uurwerk, bekend om zijn precisie en onderhoudsgemak, en heeft een waterbestendigheid van 3 bar, wat het draagbaar maakt tijdens dagdagelijkse activiteiten zonder angst voor schade door water. Met zijn analoge display type en een lug naar lug hoogte van 47mm staat deze horloge garant voor een opmerkelijke uitstraling en functionaliteit aan de pols van de moderne man.

Koop Tommy Hilfiger® Analoge 'Cooper' Herenhorloge 1791514 bij Ormoda

Ormoda begrijpt de waarde van service en klanttevredenheid, daarom bieden wij bij elke aankoop gratis express verzending aan met premium koeriers, zodat uw nieuwe Tommy Hilfiger 'Cooper' mannenhorloge 1791514 snel en veilig wordt bezorgd. We bieden ook 30 dagen gratis retourneren, voor het geval het horloge niet aan uw verwachtingen voldoet. Ons vertrouwen in de kwaliteit van onze horloges wordt ondersteund door een tweejarige garantie. Onze ervaren klantenservice is deskundig en altijd bereid om uw vragen te beantwoorden. Met de ervaring die we sinds 1976 hebben opgebouwd, is Ormoda uw betrouwbare partner in de zoektocht naar de perfecte horloge.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.