Aandacht! Bestellingen worden pas op 2 Mei verwerkt.

Ormoda Express! Elke bestelling die wij tegen maandag 21 december ontvangen, garanderen wij u een levering voor Kerstmis!

Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger

Authenticiteit Gegarandeerd

Tommy Hilfiger® Dames RVS Armband (sieraad) - Rosegold 2780437
SKU 2780437

Tommy Hilfiger® Dames RVS Armband (sieraad) - Rosegold 2780437

Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger

Authenticiteit Gegarandeerd

Special Price € 64,00
-19% discount Regular Price € 79,00
Availability: Op Voorraad
SKU 2780437
-19% discount
Snel Afrekenen
 

Bancontact

VISA

MasterCard

Klarna

American Express

Levering maandag, 06 mei,

bestel binnen

Specificaties
SKU 2780437
EAN 7613272412209
Gewicht 7.50 g
Merk Tommy Hilfiger
Geslacht Vrouwen
Artikelsoort Armband
Metaal kleur Rosékleurig
Metaalsoort RVS

Over Tommy Hilfiger Armbanden

Tommy Hilfiger staat bekend om zijn belichaming van de klassieke Amerikaanse stijl. Met een vleugje preppy invloed biedt dit befaamde merk seit zijn oprichting in 1985 een verscheidenheid aan kleding, accessoires en, natuurlijk, sieraden die zowel tijdloos als chic zijn. Tommy Hilfiger zet zich in voor uitmuntendheid, met een kenmerkende benadering waarbij kwaliteit en een gestroomlijnd ontwerp vooropstaan. Dit merk viert het individu, met stukken die bedoeld zijn om persoonlijkheid en vertrouwen te accentueren. Elk artikel van Tommy Hilfiger is ontworpen met oog voor detail, waarbij de kwaliteit voor een langdurige liefde voor elk sieraad zorgt. Voor de moderne vrouw die een vleugje elegantie niet schuwt, is Tommy Hilfiger het go-to merk voor sieraden die zowel in het dagelijks leven als op speciale gelegenheden gedragen kunnen worden.

Over Tommy Hilfiger Dames Roestvrijstalen Armband - Roségoud 2780437

Ontdek de prachtige Tommy Hilfiger Dames Roestvrijstalen Armband - Roségoud 2780437. Een perfecte combinatie van functionaliteit en modieuze schoonheid, deze armband belichaamt de kwaliteit en het vakmanschap waar Tommy Hilfiger om bekend staat. Dit accessoire is meer dan een eenvoudige toevoeging aan uw sieradencollectie; het is een statement van klasse en verfijning. De roségouden kleur straalt warmte en vrouwelijkheid uit en maakt dit stuk een veelzijdige keuze die bij een breed scala aan outfits en gelegenheden past. Vervaardigd met hoogwaardig roestvrijstaal, garandeert deze armband duurzaamheid en een langdurige glans. Het tijdloze ontwerp zorgt ervoor dat deze armband naadloos aansluit bij zowel een zakelijke als een casual garderobe, waardoor het een ideale keuze is voor de dynamische vrouw van vandaag. De subtiliteit in de schakels weerspiegelt een elegantie die kenmerkend is voor de Tommy Hilfiger-esthetiek. Met de Tommy Hilfiger Dames Roestvrijstalen Armband - Roségoud 2780437 maakt u een verfijnde statement die niet onopgemerkt zal blijven.

Koop Tommy Hilfiger Dames Roestvrijstalen Armband - Roségoud 2780437 bij Ormoda

Bij Ormoda streven we naar een uitgelezen koopervaring die ons onderscheidt. Met de trots van een traditie die teruggaat tot 1976, bieden we exclusieve voordelen zoals gratis expressverzending met premium koeriers. Het is onze prioriteit dat u zich verheugt op uw aankoop zonder zorgen over extra kosten. Bovendien, als een item toch niet helemaal bevalt, bieden we een 30 dagen gratis retourbeleid om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent met uw keuze. Onze tweejarige garantie op sieraden getuigt van ons vertrouwen in de kwaliteit van onze collectie en biedt u gemoedsrust. Vakkundige klantenondersteuning is slechts een gesprek verwijderd, waardoor u met een gerust hart de perfecte keuze kunt maken. Vertrouw op Ormoda voor een ervaring die net zo schitterend is als onze sieraden.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Tommy Hilfiger® Dames RVS Armband (sieraad) - Rosegold 2780437
Tommy Hilfiger® Dames RVS Armband (sieraad) - Rosegold 2780437