Aandacht! Bestellingen worden pas op 2 Mei verwerkt.

Ormoda Express! Elke bestelling die wij tegen maandag 21 december ontvangen, garanderen wij u een levering voor Kerstmis!

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® Dames Zilver 925 925 Ring (sieraad) - Zilverkleurig ZR-7451
SKU ZR-7451

Orphelia® Dames Zilver 925 925 Ring (sieraad) - Zilverkleurig ZR-7451

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

€ 119,00
Availability: Op Voorraad
Only %1 left
SKU ZR-7451
Snel Afrekenen
 

Bancontact

VISA

MasterCard

Klarna

American Express

Levering maandag, 06 mei,

bestel binnen

Specificaties
SKU ZR-7451
EAN 5415190148503
Gewicht 8.00 g
Merk Orphelia
Artikelsoort Ring
Geslacht Vrouwen
Edelsteenkleur Multi
Metaal kleur Zilver
Metaalsoort Zilver 925
Breedte 3cm

Over Orphelia Ringen

Orphelia is een merk dat zich onderscheidt door haar toewijding aan kwaliteit en exclusiviteit. Met een erfgoed dat vakmanschap hoog in het vaandel dragen, levert Orphelia sieraden die perfect passen bij de verfijnde smaak van de moderne vrouw. Het merk is synoniem met elegantie en biedt collecties aan die zowel tijdloos als modern zijn. Elke creatie is zorgvuldig samengesteld om de natuurlijke schoonheid van de materialen en de draagster naar voren te brengen. Orphelia richt zich op de vrouw die waarde hecht aan subtiele luxe en die elk detail van haar verschijning zorgvuldig uitkiest.

Over Orphelia Dames Sterling Zilveren Ring - Zilver ZR-7451

Orphelia staat bekend om haar vakmanschap en passie voor verfijnde juwelen die elke vrouw zich bijzonder laat voelen. Elk sieraad vertelt een eigen verhaal en wordt gemaakt met een oog voor detail en kwaliteit die generaties lang meegaat. Het merk Orphelia belooft exclusiviteit en biedt een collectie die klassieke elegantie met hedendaagse trends combineert. De Orphelia Dames Sterling Zilveren Ring - Zilver ZR-7451 is een toonbeeld van de schoonheid en het excellent vakmanschap van Orphelia. Dit verfijnde stuk is ontworpen om elke damesvinger te sieren met zijn schitterende multi-gekleurde zirconium edelstenen. Deze edelstenen zijn vakkundig geplaatst in een bloemvormige setting die uitstraalt hoe natuur en schoonheid samenkomen in één harmonieuze creatie. De ring, gesmeed uit 925 Sterling zilver, reflecteert een subtiele elegantie door zijn zilveren kleur met de breedte van 3cm die perfect is voor een statement accessoire dat toch delicaat en vrouwelijk blijft. Kiezen voor Ormoda betekent kiezen voor topkwaliteit en -service. Bij elke aankoop geniet u van gratis express verzending met vooraanstaande koeriers. Wij begrijpen dat comfort belangrijk is, daarom biedt Ormoda een 30 dagen gratis retourbeleid voor een zorgeloze ervaring. Daarbovenop wordt uw vertrouwen beloond met een tweejarige garantie op elk product. Onze klantenservice, bestaande uit experts, staat altijd klaar om u te helpen sinds 1976. Ormoda streeft er naar om elke klant een exclusieve winkelervaring te bieden, waarbij tevredenheid het hoogste doel is.

Koop Orphelia Dames Sterling Zilveren Ring - Zilver ZR-7451 bij Ormoda

Als Ormoda klant profiteert u van onze exceptionele klantenvoordelen. Onze gratis express verzending zorgt ervoor dat uw nieuwe juweel snel en veilig wordt geleverd met gerenommeerde koeriersdiensten. Mocht u niet volledig tevreden zijn, dan kunt u gebruik maken van onze 30 dagen gratis retour service. Om de kwaliteit van uw aankoop te garanderen, bieden wij een tweejarige garantie. Ons deskundige klantensupportteam staat al sinds 1976 paraat om u een ongeëvenaarde winkelervaring te bieden.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Orphelia® Dames Zilver 925 925 Ring (sieraad) - Zilverkleurig ZR-7451
Orphelia® Dames Zilver 925 925 Ring (sieraad) - Zilverkleurig ZR-7451