Aandacht! Bestellingen worden pas op 2 Mei verwerkt.

Ormoda Express! Elke bestelling die wij tegen maandag 21 december ontvangen, garanderen wij u een levering voor Kerstmis!

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® Dames Zilver 925 925 Ring (sieraad) - Rosékleurig ZR-7439
SKU ZR-7439

Orphelia® Dames Zilver 925 925 Ring (sieraad) - Rosékleurig ZR-7439

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

€ 49,00
Availability: Op Voorraad
Only %1 left
SKU ZR-7439
Snel Afrekenen
 

Bancontact

VISA

MasterCard

Klarna

American Express

Levering maandag, 06 mei,

bestel binnen

Specificaties
SKU ZR-7439
EAN 5415190148404
Gewicht 3.50 g
Merk Orphelia
Artikelsoort Ring
Geslacht Vrouwen
Edelsteenkleur Wit
Metaal kleur Rosékleurig
Metaalsoort Zilver 925
Breedte 1.4cm

Over Orphelia Ringen

Orphelia is een merk dat de essentie van vrouwelijke elegantie vangt binnen elk sieraad dat ze creëren. Met aandacht voor detail en een onberispelijk gevoel voor stijl, is Orphelia uitgegroeid tot een geliefde naam onder vrouwen die kwaliteit en vakmanschap waarderen. Hun collecties vieren de schoonheid en diversiteit van de moderne vrouw, waarbij elk stuk wordt vervaardigd met materialen van de beste kwaliteit. Van de dagelijkse elegantie tot aan de luxe voor speciale momenten, Orphelia verstaat de kunst om elke gelegenheid extra speciaal te maken. Betrouwbare traditie gecombineerd met innovatief design zorgt ervoor dat Orphelia steeds weer de harten van sieradenliefhebbers weet te veroveren.

Over Orphelia Dames Sterling Zilveren Ring - Rosé ZR-7439

Orphelia is een merk dat staat voor de moderne vrouw; elegant, zelfverzekerd en tijdloos. Al jaren is Orphelia een drijvende kracht in de wereld van sieraden, met een collectie die zowel klassieke ontwerpen als moderne trends omarmt. Elk sieraad van Orphelia is vervaardigd met precisie en passie, gebruikmakend van materialen van de hoogste kwaliteit om stukken te creëren die zowel luxe als draagbaar zijn. Voor de vrouw die haar persoonlijke stijl wil verrijken met bijzonder accenten, biedt Orphelia een prachtige collectie juwelen die de essentie van vrouwelijkheid en de schoonheid van handwerk vieren. De Orphelia Dames Sterling Zilver Ring - Rosé ZR-7439 is een ware blikvanger. Met een zorgvuldig gekozen witte zirkonium steen die pronkt in het midden, omgeven door een verleidelijke rosé 925 sterling zilveren band, is deze ring een symbool van subtiele luxe. De asymmetrische vorm voegt een unieke touch toe, waardoor het een perfecte keuze is voor vrouwen die hun look willen voorzien van een onderscheidend en stijlvol detail. Met een breedte van 1,4 cm is de ring een statement van verfijndheid, terwijl hij nog steeds genoeg subtiliteit biedt om dagelijks te dragen. Of je nu op kantoor bent of een avond uit gaat, deze ring van Orphelia zorgt voor een schitterend middelpunt van je outfit. Ormoda gaat er prat op een voortreffelijke winkelervaring te bieden sinds 1976, en onze troeven onderstrepen die reputatie. Met onze gratis expresse verzending door premium koerierdiensten, ontvang je snel en veilig je nieuwe Orphelia ring. Mocht je je bedenken, dan bieden we een zorgeloze 30 dagen gratis retourbeleid. Daarbij ontvang je een tweejarige garantie op elk sieraad dat je koop. Ons team van klantenservice experts staat altijd paraat om je te helpen met professioneel advies en ondersteuning bij elke stap. Met Ormoda is jouw tevredenheid onze missie.

Koop Orphelia Dames Sterling Zilveren Ring - Rosé ZR-7439 bij Ormoda

Het kiezen voor Ormoda betekent kiezen voor een zorgeloze shoppingervaring met extra voordelen. Onze gratis expresse verzending zorgt ervoor dat jouw nieuwe Orphelia sieraad snel en zonder extra kosten bij je thuis wordt bezorgd. En met onze 30 dagen gratis retourbeleid kun je met een gerust hart shoppen. We geven ook twee jaar garantie op al onze sieraden, wat getuigt van ons vertrouwen in de kwaliteit van onze producten. Ons klantenserviceteam biedt je graag hun deskundigheid aan om ervoor te zorgen dat jouw ervaring met Ormoda niets minder dan uitstekend is. Sinds 1976 maken wij het verschil met onze expertise en klantgerichte service.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Orphelia® Dames Zilver 925 925 Ring (sieraad) - Rosékleurig ZR-7439
Orphelia® Dames Zilver 925 925 Ring (sieraad) - Rosékleurig ZR-7439