Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® Dames Zilver 925 925 Collier - Zilver/Rosé ZK-7174
SKU ZK-7174

Orphelia® Dames Zilver 925 925 Collier - Zilver/Rosé ZK-7174

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

€ 240,00
Availability: Op Voorraad
SKU ZK-7174
Snel Afrekenen
 

Bancontact

VISA

MasterCard

Klarna

American Express

Levering maandag, 13 mei,

bestel binnen

Specificaties
SKU ZK-7174
EAN 5415190059168
Gewicht 20.50 g
Merk Orphelia
Geslacht Vrouwen
Edelsteenkleur Wit
Hoogte 5.5cm
Artikelsoort Collier
Lengte 90cm
Kleur materiaal Crème
Aard van de materialen Parelmoer
Metaal kleur Zilver/roségoud
Metaalsoort Zilver
Breedte 4.5cm

Over Orphelia Kettingen

Het merk Orphelia staat bekend om zijn artistieke benadering en nauwgezette vakmanschap bij het ontwerpen van sieraden die de kern van vrouwelijke elegantie raken. Al jarenlang creëert Orphelia een gamma aan sieraden die perfect aansluiten bij vrouwen die waarde hechten aan detail en kwaliteit. De collecties zijn een weerspiegeling van hun missie: exclusieve en professionele creaties aanbieden die elke vrouw doen stralen. De sieraden van Orphelia zijn niet enkel gedurfd en innovatief, maar bevatten ook klassieke elementen die ze tijdloos maken. Ieder stuk is een hulde aan de kunst van het juweelontwerp en is bedoeld om de unieke persoonlijkheid van de drager tot uiting te brengen.

Over Orphelia Dames Sterling Zilveren Ketting - Zilver/Roze ZK-7174

Orphelia, een merk dat staat voor exclusiviteit, elegantie en vrouwelijke kracht, heeft zich opgewerkt tot een gevierd ontwerper van vrouwelijke sieraden. Hun collecties, geïnspireerd door schoonheid en finesse, ademen professionaliteit uit en omarmen de persoonlijke stijl van elke vrouw. Orphelia sieraden zijn niet slechts accessoires; ze zijn een verlengstuk van de vrouwelijke essentie. De Orphelia Dames Sterling Zilveren Ketting - Zilver/Roze ZK-7174 is een belichaming van klasse en tijdloze elegantie. Deze ketting is speciaal ontworpen voor de vrouw die haar individualiteit en stijl naar een hoger niveau wil tillen. Het stuk is prachtig vervaardigd met een lengte van 90cm, wat een opvallend en toch subtiel statement maakt rond de hals. Met een zorgvuldig ontworpen hoogte van 5.5cm en breedte van 4.5cm, is de proportie perfect voor een gracieuze uitstraling. De ketting beschikt over een kreeftklauw-sluiting, die niet alleen veiligheid biedt, maar ook een vleugje verfijning. De witte zirkonium edelstenen, ingelegd op het roomkleurige Mother of Pearl, contrasteren prachtig met de zilver/roze kleur van het 925 Sterling Zilver. Het ontwerp straalt luxe uit en geeft de drager een exclusief gevoel van professionalisme en vrouwelijkheid. Bij Ormoda bent u verzekerd van topkwaliteit en uitmuntende service. Elke aankoop komt met gratis express verzending door premium koeriers. Mocht u om welke reden dan ook besluiten dat de ketting niet helemaal is wat u zocht, dan kunt u gebruik maken van de 30 dagen gratis retourneren. Om uw vertrouwen in onze producten te bevestigen, geven we twee jaar garantie op elke aankoop. Ons team van experts staat klaar om u met raad en daad bij te staan, zodat u altijd met vertrouwen kunt shoppen. Sinds 1976 bieden wij ervaring en passie voor sieraden, waardoor u bij ons altijd aan het juiste adres bent voor het vinden van dat perfecte stuk.

Koop Orphelia Dames Sterling Zilveren Ketting - Zilver/Roze ZK-7174 bij Ormoda

Als klant bij Ormoda geniet u van exclusieve voordelen die uw aankoopervaring naar een hoger niveau tillen. De luxe van gratis express verzending via premium koeriers is standaard bij elke bestelling, waardoor u uw nieuwe sieraad al binnen de kortste keren kunt dragen. Twijfelt u na uw aankoop? Bij Ormoda heeft u de vrijheid om binnen 30 dagen gratis te retourneren. Wij begrijpen dat vertrouwen essentieel is bij het kopen van luxe items, en daarom bieden wij een tweejarige garantie op alle producten. Ons team van experts staat altijd klaar om u professionele ondersteuning te bieden bij al uw vragen. Kiezen voor Ormoda betekent kiezen voor decennialange ervaring in de sieradenbranche sinds 1976, wat borg staat voor expertise en passie voor elk stuk dat wij aanbieden.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Orphelia® Dames Zilver 925 925 Collier - Zilver/Rosé ZK-7174
Orphelia® Dames Zilver 925 925 Collier - Zilver/Rosé ZK-7174