Aandacht! Bestellingen worden pas op 2 Mei verwerkt.

Ormoda Express! Elke bestelling die wij tegen maandag 21 december ontvangen, garanderen wij u een levering voor Kerstmis!

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® Dames Geelgoud 18K Ring (sieraad) - Goudkleurig RD-33337
SKU RD-33337

Orphelia® Dames Geelgoud 18K Ring (sieraad) - Goudkleurig RD-33337

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

€ 799,00
Availability: Op Voorraad
Only %1 left
SKU RD-33337
Snel Afrekenen
 

Bancontact

VISA

MasterCard

Klarna

American Express

Levering maandag, 06 mei,

bestel binnen

Specificaties
SKU RD-33337
EAN 5415190150186
Gewicht 4.00 g
Merk Orphelia
Artikelsoort Ring
Geslacht Vrouwen
Diamond Color H (Wit)
Diamond Quantity 6
Diamond Setting Gypsy Setting / Flush Setting
Edelsteenkleur Wit
Metaal kleur Goudkleurig
Metaalsoort Geelgoud 18K
Breedte 0.2cm

Over Orphelia Ringen

Orphelia siert al jaren met haar aanwezigheid de wereld van luxe accessoires, waarbij ze een rijke traditie van excellentie en verfijning in elk sieraad verweeft. Deze juwelierskunst, die met zorg wordt gedragen door vrouwen die waardering hebben voor klassieke elegantie en moderne uitstraling, heeft een bijzondere plaats in de harten van liefhebbers van luxe over de hele wereld verworven. Orphelia is meer dan alleen een merk; het is een belofte van kwaliteit, een uiting van ultieme elegantie en een symbool van tijdloze schoonheid die met trots van generatie op generatie wordt doorgegeven.

Over Orphelia Dames Geelgouden 18K Ring - Goud RD-33337

Orphelia staat bekend om haar vermogen om tijdloze schoonheid te smeden in juweeltjes die ontworpen zijn om elke vrouw te laten stralen. Als belichaming van vakmanschap en elegante esthetiek, tilt Orphelia sieraden naar een hoger niveau van verfijning. Elk stuk is een weergave van liefde voor detail en passie voor schoonheid die generaties lang meegaan. De Orphelia Dames Geelgouden 18K Ring - Goud RD-33337 is een toonbeeld van luxe en fijnheid. Ontworpen met een diep begrip van de delicate vrouwelijkheid, heeft deze ring alles wat je nodig hebt om een onvergetelijke indruk achter te laten. Met zes schitterende diamanten van in totaal 0,25 karaat vastgezet in een Gypsy zetting, is deze ring een symbool van verfijnde smaak. De kleine insluitsels (SI1) en White/Wesselton (H) diamantkleur versterken de ring met een authentieke flair die elke waarnemer zal betoveren. De fijne witte diamanten laten de 0,2 cm brede ring fonkelen bij elke beweging. Uw klantervaring wordt verrijkt doordat Ormoda gratis expresverzending met premium koeriers aanbiedt. Met 30 dagen gratis retourneren, een tweejarige garantie en deskundige klantenservice staat Ormoda garant voor een zorgeloze aankoop. Een rijke ervaring die teruggaat tot 1976 is uw verzekering van onze toewijding aan kwaliteit en tevredenheid.

Koop Orphelia Dames Geelgouden 18K Ring - Goud RD-33337 bij Ormoda

Als klant van Ormoda geniet u niet alleen van prachtige sieraden, maar ook van een reeks voordelen die uw aankoopervaring verheffen. Elk sieraad komt met gratis expresverzending, verzorgd door premium koeriersdiensten die ervoor zorgen dat uw nieuwe kostbaarheden snel en veilig aankomen. En mocht u van gedachten veranderen, dan kunt u gebruikmaken van onze 30-daagse gratis retourbeleid. Wij bieden ook een tweejarige garantie op alle producten en deskundige klantenservice om u te begeleiden bij elke stap. Al sinds 1976 bouwen we aan onze expertise, zodat u met vertrouwen kunt winkelen.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Orphelia® Dames Geelgoud 18K Ring (sieraad) - Goudkleurig RD-33337
Orphelia® Dames Geelgoud 18K Ring (sieraad) - Goudkleurig RD-33337