Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® Dames Geelgoud 18K Ring (sieraad) - Goudkleurig RD-33075
SKU RD-33075

Orphelia® Dames Geelgoud 18K Ring (sieraad) - Goudkleurig RD-33075

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

€ 1.195,00
Availability: Op Voorraad
Only %1 left
SKU RD-33075
Snel Afrekenen
 

Bancontact

VISA

MasterCard

Klarna

American Express

Levering maandag, 06 mei,

bestel binnen

Specificaties
SKU RD-33075
EAN 5415190149814
Gewicht 8.90 g
Merk Orphelia
Artikelsoort Ring
Geslacht Vrouwen
Diamond Color H (Wit)
Diamond Quantity 16
Diamond Setting Pavé Setting
Edelsteenkleur Wit
Metaal kleur Goudkleurig
Metaalsoort Yellow gold 18C
Breedte 0.5cm

Over Orphelia Ringen

Orphelia is een merk dat erkend wordt om haar vakmanschap en passie voor sieraden. Sinds de oprichting heeft Orphelia zich toegewijd aan het creëren van juwelen die niet alleen prachtig zijn, maar ook een verhaal vertellen. Elke collectie is een weerspiegeling van een rijke historie gecombineerd met innovatief design, wat resulteert in stukken die zowel klassiek als modern aanvoelen. Orphelia staat bekend om haar gebruik van hoogwaardige materialen en edelstenen, waarmee ze zorgt voor een perfecte balans tussen schoonheid en duurzaamheid.

Over Orphelia Dames Ring in 18-karaats Geelgoud - Goud RD-33075

Orphelia, een merk dat synoniem staat voor elegantie en verfijning, biedt een collectie exclusieve sieraden die elke vrouw het gevoel geven van luxe en schoonheid. De sieraden van Orphelia zijn ontworpen met de moderne, zelfbewuste vrouw in gedachten, die waarde hecht aan traditionele vakmanschap gecombineerd met een hedendaagse esthetiek. Elk stuk uit hun collectie wordt gekenmerkt door de precisie waarmee het is gecreëerd, en belichaamt een ongeëvenaarde klasse en tijdloosheid waarmee het merk Orphelia zich onderscheidt. De Orphelia Dames Ring in 18-karaats Geelgoud - Goud RD-33075 is een toonbeeld van de finesse waar Orphelia om bekendstaat. Met zijn 16 sprankelende diamanten biedt deze ring een pavézetting die speelt met het licht en schittert bij elke beweging. De smaakvolle asymmetrie van de ring geeft een moderne draai aan klassieke elegantie, terwijl de goudtonen van 18-karaats geelgoud warmte en rijkdom uitstralen. Ieder diamant is zorgvuldig uitgekozen om te verzekeren dat het voldoet aan de kleur van White/Wesselton (H) en een zuiverheid van kleine insluitingen (SI1), zodat u verzekerd bent van briljantie en vuur. De totale diamantgewicht van 0.16 karaat en een breedte van 0.5 cm van de ring onderstreept de subtiele luxe die dit stuk uitademt. Ideaal voor de vrouw die haar dagelijkse look een vleugje glamour en distinctie wil geven. Ormoda streeft ernaar om elke klant een voortreffelijke shopervaring te leveren. Met gratis express verzending door premium koeriers, kunt u snel genieten van uw aankoop. Mocht u toch besluiten dat het niet geheel naar wens is, dan biedt Ormoda 30 dagen gratis retourneren. Vertrouw op twee jaar garantie en deskundige klantenservice die sinds 1976 ervaring heeft. Ontdek zelf het gemak en de service van Ormoda bij elke stap.

Koop Orphelia Dames Ring in 18-karaats Geelgoud - Goud RD-33075 bij Ormoda

Elke klant die kiest voor Ormoda, profiteert van onze uitzonderlijke diensten die het online winkelen net zo bevredigend maken als in een luxe boetiek. Geniet van gratis express verzending en de vrede van geest die komt met onze 30 dagen gratis retourbeleid. Ormoda's tweejarige garantie en toewijding aan klanttevredenheid, gesteund door bijna een halve eeuw ervaring, garanderen dat uw aankoop een waardevolle investering is. Bovendien is onze klantenservice altijd klaar om u te helpen met kennis en zorg.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Orphelia® Dames Geelgoud 18K Ring (sieraad) - Goudkleurig RD-33075
Orphelia® Dames Geelgoud 18K Ring (sieraad) - Goudkleurig RD-33075