Aandacht! Bestellingen worden pas op 2 Mei verwerkt.

Ormoda Express! Elke bestelling die wij tegen maandag 21 december ontvangen, garanderen wij u een levering voor Kerstmis!

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® Dames Geelgoud 18K Ring (sieraad) - Goudkleurig RD-3023
SKU RD-3023

Orphelia® Dames Geelgoud 18K Ring (sieraad) - Goudkleurig RD-3023

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

€ 799,00
Availability: Op Voorraad
Only %1 left
SKU RD-3023
Snel Afrekenen
 

Bancontact

VISA

MasterCard

Klarna

American Express

Levering maandag, 06 mei,

bestel binnen

Specificaties
SKU RD-3023
EAN 5415190149333
Gewicht 5.20 g
Merk Orphelia
Artikelsoort Ring
Geslacht Vrouwen
Diamond Color H (Wit)
Diamond Quantity 7
Diamond Setting Bar
Edelsteenkleur Wit
Metaal kleur Goudkleurig
Metaalsoort Geelgoud 18K
Breedte 0.2cm

Over Orphelia Ringen

Met een erfenis die zich uitstrekt over decennia, vertegenwoordigt Orphelia de quintessens van luxe, exclusiviteit en vrouwelijke elegantie. Als merk dat geworteld is in het rijke erfgoed van juweelontwerp heeft Orphelia zich sterk gepositioneerd als een leider in de sieradenmarkt, die een trouwe klantenkring heeft opgebouwd door consistent uitmuntende kwaliteit en verfijnde esthetiek te leveren. Vrouwen over de hele wereld dragen Orphelia juwelen als een symbool van hun eigen distinctieve smaak en stijl. Het merk eert vakmanschap en levert meesterwerken die elke keer weer hun belofte van ongeëvenaarde schoonheid nakomen. De nadruk op detail, de keuze van enkel de fijnste materialen en het handhaven van het hoogste niveau in design innovatie zijn de pijlers die Orphelia onderscheiden in de wereld van haute joaillerie.

Over Orphelia Damesring in 18K Geelgoud - Goud RD-3023

Orphelia is al jarenlang synoniem met verfijnde elegantie in de wereld van juwelen. Dit merk, dat trots een rijke traditie van vakmanschap en innovatief design draagt, onderscheidt zich door zijn aandacht voor detail en zijn passie voor tijdloze schoonheid. Orphelia-juwelen zijn niet enkel accessoires; het zijn pronkstukken die elke vrouw zich speciaal laten voelen. De filosofie van het merk weerspiegelt zich in elk uniek ontwerp, met oog voor de persoonlijke stijl van de drager. Elke collectie wordt gepresenteerd als een harmonieus samenspel van traditie en moderniteit, gericht op vrouwen die luxe waarderen. De Orphelia Damesring in 18K Geelgoud - Goud RD-3023 is een uitdrukking van deze essentie en belooft een aanvulling te zijn die bewondering wekt, bij elke gelegenheid. De Orphelia Damesring in 18K Geelgoud - Goud RD-3023 is een toonbeeld van pure elegantie die de hand van elke vrouw siert. Met 18-karaats geelgoud heeft deze ring een warme, luxueuze uitstraling die onmiddellijk in het oog springt. De behuizing van zeven diamanten, met een totaal gewicht van 0.33ct, biedt een speelse symmetrie en straalt met een helderheid van kleine insluitsels (SI1) en een witte Wesselton (H)-kleur. De ronde diamanten zijn op een verfijnde barmanier gezet, waardoor ze sterk en veilig vastzitten en toch optimaal licht vangen voor die oogverblindende fonkeling. De ring presenteert een subtiele breedte van 0.2 cm en hoewel het geen specifieke vorm heeft, beschikt het over een naadloze afwerking die zorgt voor een comfortabele pasvorm. De combinatie van eenvoud en schittering maakt deze Orphelia ring een must-have voor iedere vrouw die de kwaliteit en het ontwerp van Orphelia juwelen herkent en waardeert. Bij Ormoda staat klanttevredenheid voorop en wij bieden u dan ook met trots onze Ormoda-voordelen aan. Wanneer u kiest voor deze schitterende Orphelia ring, profiteert u van gratis express verzending met premium koeriers, zodat uw nieuwe juweel snel en veilig bij u aankomt. Mocht uw aankoop niet geheel naar wens zijn, dan kunt u gebruik maken van onze 30 dagen gratis retourgarantie. Daarbij ontvangt u van ons een tweejarige garantie op uw aankoop en staat ons deskundig klantondersteuningsteam klaar om u te helpen met al uw vragen en behoeften. Ormoda heeft al sinds 1976 ervaring in de wereld van juwelen en horloges, en dat merkt u aan onze service en toewijding. De Orphelia Damesring in 18K Geelgoud belichaamt onze belofte van kwaliteit en exclusieve klantenservice.

Koop Orphelia Damesring in 18K Geelgoud - Goud RD-3023 bij Ormoda

Een aankoop bij Ormoda geeft u niet alleen een prachtig sieraad, maar ook een reeks van voordelen die uw ervaring tot een ware luxe maken. Onze klanten genieten van gratis express verzending die ervoor zorgt dat uw aankoop snel en betrouwbaar bij u wordt bezorgd. Wij begrijpen dat kopen op afstand soms onzekerheid met zich mee kan brengen, daarom bieden wij u ook 30 dagen de tijd om uw aankoop vrijblijvend te retourneren. Bij ons staat u er nooit alleen voor, want Ormoda heeft sinds 1976 ervaring in het adviseren en ondersteunen van onze klanten bij hun keuze voor de perfecte juwelen en horloges. Met een tweejarige garantie op uw aankoop en een team van experts klaar om al uw vragen te beantwoorden, garanderen wij dat u met vertrouwen kunt winkelen.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Orphelia® Dames Geelgoud 18K Ring (sieraad) - Goudkleurig RD-3023
Orphelia® Dames Geelgoud 18K Ring (sieraad) - Goudkleurig RD-3023