Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® Analoog Dames Horloge MON-7067
SKU MON-7067

Orphelia® Analoog Dames Horloge MON-7067

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

De orphelia gold watches mon-7067 voor dames is uitgerust met een quartz uurwerk en een geel-goud kast. De goudkleurig wijzerplaat is gehuisvest in een yellow gold gekleurde kast en een zwart leer band. Het horloge wordt geleverd in een originele doos en heeft een garantie van 2 jaar.
€ 1.650,00
Availability: Op Voorraad
SKU MON-7067
Snel Afrekenen
 

Bancontact

VISA

MasterCard

Klarna

American Express

Levering dinsdag, 07 mei,

bestel binnen

Specificaties
SKU MON-7067
EAN 5400470243085
Gewicht 8.20 g
Merk Orphelia
Artikelsoort Watch
Geslacht Vrouwen
Waterbestendigheid Diepte No Water Resistant
Band Kleur Zwart
Bandmateriaal Leer
Breedte van de riem 14mm
Kastkleur Goud
Diameter van de kast 25mm
Materiaal van de Kast Geel-Goud
Vorm Rond
Dikte kast 5.6mm
Kleur van de wijzerplaat Goudkleurig
Glassoort Mineraalglas
Tijdweergave Analoog
Bandsluiting Buckle
Horlogestijl Dress
Mechanisme Quartz
Stamp Type 750

Over Orphelia Horloges

Orphelia, een toonaangevend merk op het gebied van horlogerie, staat synoniem voor luxe, klasse en tijdloze elegantie. Dit merk heeft de harten van modebewuste vrouwen over de hele wereld gewonnen met zijn prachtige ontwerpen en hoogwaardige vakmanschap. De horloges van Orphelia zijn niet alleen nauwkeurige tijdmeetinstrumenten, maar ook verfijnde accessoires die elke outfit completeren. Het sterke gevoel voor vrouwelijkheid en aandacht voor detail resulteren in collecties die zowel veelzijdig als opvallend zijn. Elk horloge weerspiegelt de visie van Orphelia om een accessoire te creëren dat meer is dan alleen een horloge - het is een stukje beleving, een versiering die de persoonlijkheid van de drager onderstreept en een statement maakt in de wereld van de mode.

Over Orphelia® Analoge Dameshorloge MON-7067

Orphelia staat bekend om haar elegante horloges die verfijning en vrouwelijkheid uitstralen. Met een toewijding aan kwaliteit en esthetiek, is Orphelia een merk dat zich richt op moderne vrouwen die de voorkeur geven aan tijdloze elegantie boven vluchtige trends. Mondelinge tradities gecombineerd met geavanceerde technologieën zorgen ervoor dat elk Orphelia horloge een waar sieraad voor de pols is. De Orphelia® Analogue Dameshorloge MON-7067 belichaamt de kernwaarden van het merk: kwaliteit, precisie en klasse. Deze Orphelia® Analogue Dameshorloge MON-7067 is het toppunt van vrouwelijke luxe en professionaliteit. Het horloge heeft een ronde, geelgouden horlogekast met een diameter van 25mm en een dikte van 5.6mm, die glanst in elk licht. Dit sierlijke uurwerk, gekenmerkt door een Quartz beweging, is zowel nauwkeurig als betrouwbaar. De goudkleurige wijzerplaat wordt beschermd door mineraalglas, wat duurzaamheid en helderheid belooft. Deze horlogeband, gemaakt van zwart leer en met een lengte van 21cm en breedte van 14mm, biedt comfort en stevigheid met een klassieke gespsluiting. Hoewel het niet waterbestendig is, is dit horloge ontworpen om te schitteren bij sociale gelegenheden en professionele samenkomsten. De analoge weergave is zowel klassiek als functioneel, en maakt dit horloge tot een betrouwbare metgezel voor elke vrouw die waardering heeft voor vakmanschap en design. Ormoda biedt klanten een prettige winkelervaring sinds 1976, met voordelen die u niet wilt missen. Wanneer u kiest voor dit Orphelia horloge, geniet u van gratis express verzending met premium koeriers. Ook bieden wij een retourperiode van 30 dagen, geheel kosteloos. Bovendien ontvangt u een garantie van twee jaar en kunt u vertrouwen op de expertise van onze klantensupport. Door te kiezen voor Ormoda, kiest u voor zekerheid en uitmuntende kwaliteit.

Koop Orphelia® Analoge Dameshorloge MON-7067 bij Ormoda

Winkelen bij Ormoda betekent genieten van de voordelen die uw ervaring net dat beetje extra geven. U mag verwachten dat uw aankoop wordt geleverd met gratis express verzending, uitsluitend via premium koeriers. Wij begrijpen dat het kiezen van het juiste sieraad tijd vergt, en daarom bieden wij u de mogelijkheid om binnen 30 dagen te retourneren zonder extra kosten. Uw gemoedsrust is belangrijk voor ons, dus elke aankoop wordt ondersteund met een garantie van twee jaar. Bovenop dit alles staat onze deskundige klantensupport altijd klaar om u te begeleiden en te helpen met elke vraag of probleem. Vertrouw op de ervaring van Ormoda vanaf 1976, en maak de keuze voor zorgeloze luxe.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Orphelia® Analoog Dames Horloge MON-7067
Orphelia® Analoog Dames Horloge MON-7067