Aandacht! Bestellingen worden pas op 2 Mei verwerkt.

Ormoda Express! Elke bestelling die wij tegen maandag 21 december ontvangen, garanderen wij u een levering voor Kerstmis!

Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger

Authenticiteit Gegarandeerd

Tommy Hilfiger® Heren Armband (sieraad) - Multi 2790195
SKU 2790195

Tommy Hilfiger® Heren Armband (sieraad) - Multi 2790195

Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger

Authenticiteit Gegarandeerd

€ 54,00
Availability: Out of stock
SKU 2790195

Bancontact

VISA

MasterCard

Klarna

American Express

Specificaties
SKU 2790195
EAN 7613272381437
Gewicht 12.00 g
Merk Tommy Hilfiger
Geslacht Mannen
Artikelsoort Armband
Lengte 19cm
Aard van de materialen Leer
Metaal kleur Multi

Over Tommy Hilfiger Armbanden

Tommy Hilfiger is een brand dat sinds de oprichting in 1985 synoniem staat voor klassieke Amerikaanse coolheid. Dapper en optimistisch, het imago van Hilfiger heeft altijd de 'preppy met een twist' houding omhelsd, die het beroemd heeft gemaakt. Zijn ontwerpen combineren frisse kleuren en patronen met een klassiek gevoel dat door velen geliefd is. De sieraden van Tommy Hilfiger zijn een verlengstuk van zijn kledinglijn en belichamen dezelfde esthetiek met een sterk gevoel voor traditionele stijl gecombineerd met hedendaagse trends. Elk stuk weerklinkt met een zelfvertrouwen die de pols van zowel jongeren als de jong-van-geest versiert.

Over Tommy Hilfiger Herenarmband - Multicolor 2790195

Geen merk zegt 'Amerikaanse cool' beter dan Tommy Hilfiger. Met een esthetiek die comfort en klassieke stijl uitstraalt, is elk sieraad van Tommy Hilfiger het toppunt van casual verfijning. De Tommy Hilfiger Herenarmband Multicolor 2790195 brengt een vleugje jeugdige energie naar elk ensemble. Deze charmante armband van 19 cm lang combineert natuurlijk leer met een multicolor ontwerp, waardoor een opmerkelijke accessoire ontstaat die zowel speels als stijlvol is. Het is perfect voor de man die zijn liefde voor hoogwaardige modebewuste accessoires naar voren wil brengen, zonder in te leveren op comfort en duurzaamheid. Bij Ormoda krijgt u, naast een unieke selectie van verfijnde sieraden, toegang tot premium koeriersdiensten met gratis express verzending, een 30 dagen retourbeleid zonder kosten, twee jaar garantie en deskundige klantondersteuning. U profiteert ook van onze jarenlange ervaring sinds 1976 in het leveren van de beste winkelervaring in luxe accessoires.

Koop Tommy Hilfiger Herenarmband - Multicolor 2790195 bij Ormoda

Winkelend bij Ormoda profiteert u van een reeks voordelen die uw aankoop zelfs nog meer waardevol maken. Met onze gratis expresverzending gehanteerd door premium koeriers, hoeft u niets extra te betalen om uw sieraden snel te ontvangen. Mocht u van gedachten veranderen, dan kunt u gebruik maken van ons 30 dagen gratis retourbeleid. Elke aankoop is gedekt door een tweejarige garantie, zodat u met vertrouwen kunt shoppen. Daarnaast staat ons team van deskundigen altijd klaar om u te helpen met eventuele vragen over uw aankoop. Ervaar de toewijding en expertise van Ormoda, gesteund door een geschiedenis die teruggaat tot 1976.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.