Aandacht! Bestellingen worden pas op 2 Mei verwerkt.

Ormoda Express! Elke bestelling die wij tegen maandag 21 december ontvangen, garanderen wij u een levering voor Kerstmis!

Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger

Authenticiteit Gegarandeerd

Tommy Hilfiger® Dames RVS Oorknoppen - Rosegold 2780548
SKU 2780548

Tommy Hilfiger® Dames RVS Oorknoppen - Rosegold 2780548

Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger

Authenticiteit Gegarandeerd

High quality 1.3 cm length and 0.7 cm width, rosegold stainless steel stud earrings for women
€ 54,00
Availability: Op Voorraad
SKU 2780548
Snel Afrekenen
 

Bancontact

VISA

MasterCard

Klarna

American Express

Levering maandag, 06 mei,

bestel binnen

Specificaties
SKU 2780548
EAN 7613272435550
Gewicht 2.00 g
Merk Tommy Hilfiger
Geslacht Vrouwen
Sluiting Steker
Artikelsoort Oorknoppen
Lengte 1.3cm
Metaal kleur Rosékleurig
Metaalsoort RVS
Breedte 0.7cm

Over Tommy Hilfiger Oorbellen

Tommy Hilfiger staat synoniem voor een klassieke, verfijnde American style. Opgericht in 1985, werd het merk al snel bekend door het creëren van stijlen die een mix zijn van 'preppy' en 'cool'. Het merk is niet alleen populair geworden door zijn kleding, maar ook door accessoires en sieradenlijnen die de essentie van het merk vastleggen: klassiek Amerikaans, relaxed en liefhebberij voor detail. Tommy Hilfiger sieraden zijn ontworpen voor de zelfverzekerde vrouw die waarde hecht aan kwaliteit en een tijdloze stijl. Elk stuk reflecteert het engagement voor vakmanschap en excellente kwaliteit, met ontwerpen die zowel modern als eenvoudig zijn, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor elke gelegenheid.

Over Tommy Hilfiger Dames Roestvrijstalen Oorstekers - Roségoud 2780548

Tommy Hilfiger is een iconisch merk dat wereldwijd bekend staat om zijn Americana-stijl met een klassieke, coole twist. De sieradencollectie van Tommy Hilfiger belichaamt deze geest met elegantie en verfijning, en is speciaal ontworpen voor de moderne vrouw die zowel professioneel als speels kan zijn. Elk stuk weerspiegelt de kwaliteit en het vakmanschap waar dit herkenbare merk bekend om staat. Tommy Hilfiger Dames Roestvrijstalen Oorstekers - Roségoud 2780548 zijn het toonbeeld van minimalistische charme en elegantie. Deze oorstekers, met hun subtiele formaat van 0,7 cm breed en 1,3 cm lang, zijn perfect voor elke gelegenheid en vormen een veelzijdige toevoeging aan je sieradencollectie. Vervaardigd uit roestvrij staal met de warme gloed van roségoud, bieden deze oorbellen een klassiek ontwerp met een moderne draai. De eenvoudige maar stijlvolle oorstekers worden versterkt door de kenmerkende ontwerpelementen van Tommy Hilfiger. Of je nu een zakelijke bijeenkomst hebt of een avondje uit, deze oorstekers zullen je look subtiel versterken. De elegante afwerking zorgt ervoor dat deze oorbellen niet alleen prachtig zijn, maar ook lang mooi blijven. Ormoda zorgt ervoor dat je met vertrouwen kunt winkelen. Wanneer je kiest voor de Tommy Hilfiger Dames Roestvrijstalen Oorstekers - Roségoud 2780548, profiteer je van gratis express verzending met premium koeriersdiensten, een 30 dagen retourbeleid zonder kosten en een garantie van twee jaar. Sinds 1976 biedt Ormoda deskundige klantenservice en door onze ervaring begrijpen wij onze klanten en hun behoeften uitstekend. Met deze voordelen weet je zeker dat je keuze voor kwaliteit en stijl bij Ormoda de juiste is.

Koop Tommy Hilfiger Dames Roestvrijstalen Oorstekers - Roségoud 2780548 bij Ormoda

Bij Ormoda begrijpen we dat jouw tijd kostbaar is en daarom bieden we gratis express verzending aan, uitgevoerd door premium koeriersdiensten. Bovendien kun je jouw aankopen tot 30 dagen na ontvangst kosteloos retourneren. Dankzij onze twee jaar garantie op elk product dat we verkopen, kun je met gemoedsrust investeren in de kwaliteit van jouw nieuwe sieraad. Onze klantondersteuning staat altijd klaar om je te begeleiden bij je keuze en vragen, terwijl onze geschiedenis die teruggaat tot 1976 getuigt van onze ervaring en toewijding aan klantenservice en tevredenheid.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Tommy Hilfiger® Dames RVS Oorknoppen - Rosegold 2780548
Tommy Hilfiger® Dames RVS Oorknoppen - Rosegold 2780548