Aandacht! Bestellingen worden pas op 2 Mei verwerkt.

Ormoda Express! Elke bestelling die wij tegen maandag 21 december ontvangen, garanderen wij u een levering voor Kerstmis!

Pierre Cardin Pierre Cardin

Authenticiteit Gegarandeerd

Pierre Cardin® Analoog 'Pigalle plissée' Unisex Horloge CPI.2000
SKU CPI.2000

Pierre Cardin® Analoog 'Pigalle plissée' Unisex Horloge CPI.2000

Pierre Cardin Pierre Cardin

Authenticiteit Gegarandeerd

De pierre cardin pigalle plissée cpi.2000 voor unisex is uitgerust met een quartz uurwerk en een rvs kast. De wit wijzerplaat is gehuisvest in een zilverkleurig gekleurde kast en een zwart leer band. Het horloge wordt geleverd in een originele doos en heeft een garantie van 2 jaar.
Special Price € 59,00
-50% discount Regular Price € 119,00
Availability: Op Voorraad
SKU CPI.2000
-50% discount
Snel Afrekenen
 

Bancontact

VISA

MasterCard

Klarna

American Express

Levering maandag, 06 mei,

bestel binnen

Beschikbaar in 7 varianten
Specificaties
SKU CPI.2000
EAN 7630040975612
Gewicht 40.00 g
Modelnaam Pigalle Plissée
Merk Pierre Cardin
Artikelsoort Watch
Geslacht Unisex
Waterbestendigheid Diepte 3 BAR / 3 ATM / 30m / 100ft
Band Kleur Zwart
Bandmateriaal Leer
Breedte van de riem 18mm
Kalender Dag - Datum Maanstand (Moonphase)
Kastkleur Zilverkleurig
Diameter van de kast 40mm
Materiaal van de Kast RVS
Vorm Rond
Dikte kast 6.55mm
Lug to Lug hoogte 45mm
Kleur van de wijzerplaat Wit
Glassoort Mineraalglas
Tijdweergave Analoog
Bandsluiting Buckle
Horlogestijl Casual
Mechanisme Quartz

Over Pierre Cardin Horloges

Pierre Cardin is synoniem met Franse elegantie en heeft de wereldwijde modescène al decennia lang beïnvloed. Het merk, opgericht door de legendarische ontwerper in 1950, representeert een rijke geschiedenis van innovatie en is pionier geweest in het toegankelijk maken van haute couture voor de massa. Met een filosofie die zich richt op het doorbreken van conventionele fashion boundaries, belichaamt de collectie van Pierre Cardin horloges de artistieke flair en cutting-edge design esthetiek die het modehuis tot een icoon hebben gemaakt. Authentiek vakmanschap gecombineerd met een hart voor esthetische verfijning zorgt voor een tijdloze productlijn die zowel de onmiskenbare stijl waar Pierre Cardin voor staat, presenteert als de kwaliteit die verwacht wordt van 21ste-eeuwse horlogerij.

Over Pierre Cardin Analoge 'Pigalle Plissée' Unisex Horloge CPI.2000

Pierre Cardin is de belichaming van Franse mode-elegantie, bekend om zijn avant-gardistische stijl en tijdloze ontwerpen die de jaren overbruggen. Het merk Pierre Cardin sinds de oprichting in 1950, een pionier in het brengen van haute couture naar de straten met een gemak en toegankelijkheid die zijn tijd ver vooruit was. De horloges van Pierre Cardin vertalen deze zelfde innovatieve geest in elke creatie, daarbij een verfijnde stijl hand in hand gaand met functionaliteit aanbiedend. Pierre Cardin staat erom bekend een brug te slaan tussen de allure van hoge mode en de dagelijkse charme, en belooft een onmiskenbare toevoeging aan elke garderobe te zijn. Ontdek nu de Pierre Cardin Analoge 'Pigalle Plissée', een verfijnd uurwerk dat gestroomlijnde eenvoud en elegantie biedt. De 'Pigalle Plissée' is een toonbeeld van het erfgoed van Pierre Cardin, prachtig samenvloeiend met eigentijdse finesse. Kenmerken zoals de zilverkleurige roestvrijstalen kast, het witte wijzerplaat en de leren band spreken van klassieke verfijning. Dit horloge is met zijn 40 mm diameter en slechts 6.55 mm dikte perfect uitgebalanceerd op uw pols. Achter het mineraal glas beweegt het quartz uurwerk nauwkeurig de tijd, terwijl de zwarte lederen band zorgt voor een comfortabele en stijlvolle pasvorm. Een gespsluiting houdt het horloge stevig op zijn plaats, en met een waterbestendigheid van 3 bar bent u verzekerd van duurzaamheid bij alledaags gebruik. De 'Pigalle Plissée' is een onbetwistbare keuze voor zowel mannen als vrouwen die kwaliteit en stijl in een horloge zoeken. Bij Ormoda begrijpen we de waarde van een goede klantbeleving, daarom bieden wij gratis express verzending aan met premium koeriers. Een desgewenst terugkeerbeleid van 30 dagen zorgt ervoor dat u met vertrouwen kunt winkelen. De zekerheid van een tweejarige garantie laat zien dat we achter onze producten staan, terwijl onze klantenservice altijd klaar staat om uw vragen te beantwoorden. Sinds 1976 zijn we toegewijd aan service en kwaliteit, en onze passie voor horloges en sieraden is even tijdloos als de ontwerpen die we aanbieden.

Koop Pierre Cardin Analoge 'Pigalle Plissée' Unisex Horloge CPI.2000 bij Ormoda

Ormoda zet zich in voor een superieure klantenervaring met een aanbod dat wordt versterkt door ons exclusieve voordeelpakket. Geniet van gratis express verzending wanneer u kiest voor onze premium koeriers, zodat uw nieuwe aankoop snel en veilig arriveert. Om uw comfort en tevredenheid te waarborgen, bieden we een royale retourtermijn van 30 dagen zonder extra kosten. Elk horloge wordt ondersteund door een robuuste tweejarige garantie, waardoor u gerust kunt zijn over uw investering. Ons deskundig klantondersteuningsteam staat klaar om u bij elke vraag te helpen, en met een geschiedenis van vertrouwen sinds 1976, is ons erfgoed in luxe horlogerie en sieraden een toonbeeld van zekerheid voor onze klanten.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Pierre Cardin® Analoog 'Pigalle plissée' Unisex Horloge CPI.2000
Pierre Cardin® Analoog 'Pigalle plissée' Unisex Horloge CPI.2000