Pierre Cardin Pierre Cardin

Authenticiteit Gegarandeerd

Pierre Cardin® Analoog 'Belleville pc monogram' Dames Horloge CBV.1507
SKU CBV.1507

Pierre Cardin® Analoog 'Belleville pc monogram' Dames Horloge CBV.1507

Pierre Cardin Pierre Cardin

Authenticiteit Gegarandeerd

De pierre cardin belleville pc monogram cbv.1507 voor dames is uitgerust met een quartz uurwerk en een rvs kast. De purper wijzerplaat is gehuisvest in een zilverkleurig gekleurde kast en een paars leer band. Het horloge wordt geleverd in een originele doos en heeft een garantie van 2 jaar.
Special Price € 59,00
-50% discount Regular Price € 119,00
Availability: Op Voorraad
SKU CBV.1507
-50% discount
Snel Afrekenen
 

Bancontact

VISA

MasterCard

Klarna

American Express

Levering dinsdag, 23 apr,

bestel binnen

Beschikbaar in 4 varianten
Specificaties
SKU CBV.1507
EAN 7630040975476
Gewicht 26.00 g
Modelnaam Belleville Pc Monogram
Merk Pierre Cardin
Artikelsoort Watch
Geslacht Vrouwen
Waterbestendigheid Diepte 3 BAR / 3 ATM / 30m / 100ft
Band Kleur Paars
Bandmateriaal Leer
Breedte van de riem 14mm
Kalender Dag - Datum Maanstand (Moonphase)
Kastkleur Zilverkleurig
Diameter van de kast 31mm
Materiaal van de Kast RVS
Vorm Rond
Dikte kast 5.55mm
Lug to Lug hoogte 35mm
Kleur van de wijzerplaat Purper
Glassoort Mineraalglas
Tijdweergave Analoog
Bandsluiting Buckle
Horlogestijl Casual
Mechanisme Quartz

Over Pierre Cardin Horloges

Het merk Pierre Cardin heeft een rijke geschiedenis en reputatie van innovatie en elegantie. Gekend voor zijn avantgardistische stijl en ruimtelijke ontwerpen, heeft Pierre Cardin de afgelopen decennia de horloge-industrie verrijkt met stukken die zowel tijdloos als van het moment zijn. Het merk heeft zijn oorsprong in Frankrijk en heeft altijd een passie gehad voor het samensmelten van kunst en industrie, het resultaat is een prachtige collectie horloges die een toonbeeld zijn van kunstzinnig vakmanschap. Pierre Cardin staat voor kwaliteit en luxe, en biedt een assortiment dat de persoonlijke stijl van een vrouw op een unieke manier versterkt.

Over Pierre Cardin® 'Belleville Pc Monogram' Dameshorloge CBV.1507

Pierre Cardin, een merk dat synoniem staat voor innovatie en tijdloze elegantie, heeft zich jarenlang gevestigd als een toonaangevende naam in de wereld van mode en accessoires. Met een passie voor design en een ongeëvenaarde toewijding aan vakmanschap, biedt Pierre Cardin een unieke mix van klassieke stijl met een moderne twist, waardoor het een favoriet is voor de modebewuste vrouw. De Pierre Cardin® 'Belleville Pc Monogram' Dameshorloge CBV.1507 belichaamt de essentie van het merk met zijn unieke casual elegantie en stijlvol design. Dit horloge spreekt tot de vrouw die waarde hecht aan schoonheid en precisie. De ronde zilverkleurige roestvrijstalen kast van 31mm, met een dikte van slechts 5,55mm, past subtiel om de pols. Een blik op de prachtige paarse wijzerplaat, beschermd door mineraalglas, onthult een wereld van esthetiek, ondersteund door de betrouwbare kwartsbeweging die het hart van dit horloge vormt. De harmonieuze combinatie van de zilveren behuizing en de paarse leren band, met een lengte van 19cm en een breedte van 14mm, zorgt voor een opvallende en toch verfijnde uitstraling. Afgerond met een praktische gespsluiting en een waterdichtheid van 3 bar, is dit uurwerk een dagelijkse metgezel die zowel stijlvol als functioneel is. Bij Ormoda gaat het niet alleen om het product; het gaat om de gehele ervaring. Wanneer u kiest voor dit verfijnde horloge, ontvangt u ook de Ormoda-voordelen: gratis expresverzending met premium koeriers, 30 dagen gratis retourneren, twee jaar garantie en deskundige klantenservice. Sinds 1976 creëert Ormoda momenten van puur plezier en tevredenheid voor haar klanten en deze traditie zetten we met trots voort.

Koop Pierre Cardin® 'Belleville Pc Monogram' Dameshorloge CBV.1507 bij Ormoda

Bij Ormoda begrijpen we dat het kopen van een horloge of sieraad een speciale ervaring moet zijn. Daarom bieden we u exclusieve voordelen aan die uw aankoop net dat beetje extra bijzonder maken. Met gratis expressverzending, 30 dagen gratis retourneren, twee jaar garantie en toegang tot onze deskundige klantenservice, kunt u met een gerust hart shoppen. Dankzij onze ervaring sinds 1976, zijn we betrouwbare experts in de wereld van horloges en sieraden, klaar om u op elke mogelijke manier te ondersteunen.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Pierre Cardin® Analoog 'Belleville pc monogram' Dames Horloge CBV.1507
Pierre Cardin® Analoog 'Belleville pc monogram' Dames Horloge CBV.1507