Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® 'Victoria' Dames Zilver 925 925 Oorknoppen - Zilverkleurig ZO-7222
SKU ZO-7222

Orphelia® 'Victoria' Dames Zilver 925 925 Oorknoppen - Zilverkleurig ZO-7222

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

€ 69,00
Availability: Op Voorraad
SKU ZO-7222
Snel Afrekenen
 

Bancontact

VISA

MasterCard

Klarna

American Express

Levering dinsdag, 23 apr,

bestel binnen

Specificaties
SKU ZO-7222
EAN 5415190069891
Gewicht 3.50 g
Modelnaam Victoria
Merk Orphelia
Gem Type Zirkonia
Geslacht Vrouwen
Sluiting Vlindersluiting
Diameter 1cm
Edelsteenkleur Wit
Artikelsoort Oorknoppen
Lengte 1cm
Metaal kleur Zilver
Metaalsoort Zilver 925
Breedte 0.8cm

Over Orphelia Oorbellen

Orphelia staat al decennialang op de voorgrond van sieradenontwerp, geprezen om haar kunstig vervaardigde stukken die de essentie van vrouwelijke verfijning belichamen. Elk sieraad van Orphelia is het resultaat van een zorgvuldig proces waar traditie en tijdloze technieken samensmelten om iets echt unieks te creëren. De merknaam zelf roept een beeld op van gratie en elegantie, eigenschappen die diep geworteld zijn in elke collectie die ze presenteren. De creaties van Orphelia zijn gevormd met de bedoeling om niet alleen te decoreren maar om een verhaal te vertellen; een verhaal dat vrouwelijke kracht en delicatesse met elkaar verweeft. Elk sieraad is meer dan een modeaccessoire; het is een viering van persoonlijke expressie en individuele schoonheid.

Over Orphelia® 'Victoria' Dames Sterling Zilveren Stud Oorbellen - Zilver ZO-7222

Orphelia, opgericht met toewijding en passie voor tijdloze elegantie, heeft het hart van vele vrouwen over de hele wereld veroverd. Hun collectie oorbellen staat bekend om hun verfijning en delicate uitstraling die de ware essentie van vrouwelijkheid benadrukt. Elk stuk is met zorg vervaardigd om niet alleen een accessoire te zijn, maar een verlengstuk van de persoonlijkheid van de drager. De Victoria-lijn van Orphelia is geen uitzondering; het is de belichaming van elegantie en pure schoonheid voor de moderne vrouw. De Orphelia® 'Victoria' Dames Sterling Zilveren Stud Oorbellen - Zilver ZO-7222, presenteert zich als een kunstwerk dat met recht een plaats verdient in de sieradenkist van elke vrouw. Deze onberispelijke oorbellen zijn vervaardigd uit 925 sterling zilver, bekend om zijn duurzaamheid en luxueuze uitstraling. Het zirconium juweel, helder als een diamant, biedt een schittering die elk gezicht zal oplichten. Met een breedte en diameter van elk 1 cm, vormen ze de perfecte balans tussen opvallend en subtiel. De witte kleur van de edelsteen, samen met de zilveren metaal kleur, maakt deze oorbellen veelzijdig voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een formele bijeenkomst of een casual uitje. De vlinderafwerking van de achterkant zorgt voor stevigheid en comfort gedurende de hele dag. Als onderdeel van de unieke Ormoda ervaring, geniet u van tal van voordelen. Klanten zijn verzekerd van gratis express verzending met premium koeriers, wat betekent dat uw nieuwe sieraden snel en veilig worden geleverd waar u ook bent. We begrijpen dat winkelen online soms onzekerheden kan brengen, daarom biedt Ormoda een 30-daagse gratis retourbeleid. Daarnaast geven we een geruststellende tweejarige garantie op alles wat u koopt. Ons deskundige klantenserviceteam staat altijd klaar om u te helpen met al uw vragen of speciale verzoeken. Onze ervaring sinds 1976 zorgt ervoor dat uw tevredenheid altijd onze topprioriteit is.

Koop Orphelia® 'Victoria' Dames Sterling Zilveren Stud Oorbellen - Zilver ZO-7222 bij Ormoda

Bij Ormoda staat een luxe winkelervaring centraal, waarbij we ons inzetten om uitzonderlijke voordelen te bieden die uw aankoop net dat beetje extra speciaal maken. Elke klant geniet van onze gratis express verzending, uitgevoerd door topkoeriers die ervoor zorgen dat uw nieuwe sieraden snel en zonder extra kosten bij u aankomen. Ons klantvriendelijke 30-daagse gratis retourbeleid biedt gemoedsrust bij elke aankoop, en we voegen extra zekerheid toe met onze uitgebreide tweejarige garantie. Ormoda's deskundige klantenservice staat altijd voor u klaar om te assisteren, waarbij het rijke erfgoed sinds 1976 borg staat voor een betrouwbare en vertrouwde winkelervaring.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Orphelia® 'Victoria' Dames Zilver 925 925 Oorknoppen - Zilverkleurig ZO-7222
Orphelia® 'Victoria' Dames Zilver 925 925 Oorknoppen - Zilverkleurig ZO-7222