Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® 'Sienna' Dames Zilver 925 925 Oorknoppen - Zilverkleurig ZO-7224
SKU ZO-7224

Orphelia® 'Sienna' Dames Zilver 925 925 Oorknoppen - Zilverkleurig ZO-7224

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

€ 65,00
Availability: Op Voorraad
SKU ZO-7224
Snel Afrekenen
 

Bancontact

VISA

MasterCard

Klarna

American Express

Levering dinsdag, 23 apr,

bestel binnen

Specificaties
SKU ZO-7224
EAN 5415190069914
Gewicht 4.00 g
Modelnaam Sienna
Merk Orphelia
Gem Type Zirkonia
Geslacht Vrouwen
Sluiting Vlindersluiting
Diameter 1.5cm
Edelsteenkleur Wit
Artikelsoort Oorknoppen
Lengte 1.5cm
Metaal kleur Zilver
Metaalsoort Zilver 925
Parelkleur Wit
Parelvorm Rond
Breedte 1.3cm
Parelsoort Synthetisch

Over Orphelia Oorbellen

Orphelia staat symbool voor elegantie en verfijning in de wereld van sieraden. Met een rijke geschiedenis die vakmanschap en passie voor design belicht, creëert Orphelia uitzonderlijke stukken die de drager niet alleen verfraaien, maar ook een verhaal vertellen van erfgoed en innovatie. Stijlvolle vrouwen kiezen voor Orphelia om hun persoonlijkheid en stijl te accentueren, waarbij elk stuk met zorg en precisie is gemaakt, gebruikmakend van alleen de fijnste materialen. Met de focus op feminiteit en een uitnodigende uitstraling, behoudt Orphelia een professionele toon die de ware essentie van vrouwelijkheid weerspiegelt in elke creatie.

Over Orphelia® 'Sienna' Dames Sterling Zilveren Stud Oorbellen - Zilver ZO-7224

Ontdek de delicate schoonheid van de Orphelia 'Sienna' Dames Sterling Zilveren Stud Oorbellen. Dit paar oorbellen, dat de ZO-7224 een unieke identiteit geeft, belichaamt de kern van verfijning en klasse die synoniem staat aan de naam Orphelia. Met een breedte van 1.3cm en een lengte en diameter van elk 1.5cm, bieden deze oorbellen een subtiele, doch opvallende aanwezigheid die elke look verrijkt. Vervaardigd uit 925 Sterling Zilver, stralen ze een tijdloze glans uit die bij elke gelegenheid past. De witte zirconium edelstenen staan centraal en zijn met precisie geplaatst om een schittering te vangen die de drager doet stralen. Hun synthetische parels zijn rond gesneden, wat een vleugje klassieke charme toevoegt die nooit uit de mode raakt. Met vlindersluitingen zitten de 'Sienna' stud oorbellen stevig en comfortabel, zodat ze perfect zijn voor dagelijks dragen maar ook een schitterende keuze voor speciale evenementen.

Koop Orphelia® 'Sienna' Dames Sterling Zilveren Stud Oorbellen - Zilver ZO-7224 bij Ormoda

Bij Ormoda draait alles om het verrijken van uw winkelervaring. Wanneer u de Orphelia 'Sienna' oorbellen selecteert, profiteert u van gratis express verzending met premium koeriers, zodat uw nieuwe schatten snel en veilig bij u aankomen. En met onze 30-dagen gratis retourbeleid, kunt u met een gerust hart uw keuze maken. Onze tweejarige garantie onderstreept onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. Daarnaast staat ons team van klantenservice experts altijd klaar om u met hun expertise te ondersteunen. U kunt vertrouwen op onze ervaring sinds 1976; Ormoda is meer dan alleen een webshop, het is een plek waar traditie en klantenservice op een lijn komen om u de beste winkelervaring te bieden.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Orphelia® 'Sienna' Dames Zilver 925 925 Oorknoppen - Zilverkleurig ZO-7224
Orphelia® 'Sienna' Dames Zilver 925 925 Oorknoppen - Zilverkleurig ZO-7224