Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® 'Jasmina' Dames Zilver 925 925 Collier - Zilver/Rosé ZH-7483
SKU ZH-7483

Orphelia® 'Jasmina' Dames Zilver 925 925 Collier - Zilver/Rosé ZH-7483

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

€ 59,00
Availability: Op Voorraad
SKU ZH-7483
Snel Afrekenen
 

Bancontact

VISA

MasterCard

Klarna

American Express

Levering woensdag, 24 apr,

bestel binnen

Beschikbaar in 3 varianten
Specificaties
SKU ZH-7483
EAN 5415190119510
Gewicht 2.41 g
Modelnaam Jasmina
Merk Orphelia
Geslacht Vrouwen
Gem Type Zirkonia
Edelsteenkleur Wit
Artikelsoort Collier
Lengte 45cm
Metaal kleur Zilver/roségoud
Metaalsoort Zilver 925

Over Orphelia Kettingen

Orphelia, een merk met een rijke traditie, creëert sieraden van uitzonderlijke kwaliteit, die de toon zetten in de moderne sieradenwereld. Elke collectie van Orphelia is een verfijnde mix van klassieke schoonheid en hedendaagse flair, en weerspiegelt de veranderende smaken en stijlen van de modebewuste vrouw. Er wordt met grote zorg en aandacht voor detail gewerkt aan de ontwerpen, waardoor elke drager zich uniek en gewaardeerd voelt. Door zich te richten op de puurheid van materialen en het vakmanschap, weet Orphelia haar belofte van kwaliteit en duurzaamheid te waarborgen, terwijl het tegelijkertijd een bron van inspiratie blijft voor vrouwen over de hele wereld.

Over Orphelia 'Jasmina' Dames Sterling Zilveren Ketting met Hanger - Zilver/Roos ZH-7483

Orphelia staat bekend om haar tijdloze elegantie en verfijnde ontwerpen, die worden verrijkt met een moderne twist. Deze eigentijdse sieradenlijn belichaamt de geest van de zelfbewuste vrouw, die waarde hecht aan kwaliteit en schoonheid. Elk sieraad is zorgvuldig gecreëerd om te stralen bij iedere gelegenheid, waarbij traditioneel vakmanschap wordt gecombineerd met hedendaagse trends. De Orphelia 'Jasmina' Dames Sterling Zilveren Ketting met Hanger in Zilver/Roos ZH-7483 is een ware toonbeeld van vakmanschap en stijl. Deze ketting, met een lengte van 45cm, is vervaardigd uit 925 Sterling Zilver, en biedt een sprankelende toevoeging aan elke outfit. De hanger spreekt tot de verbeelding door het stralende Zirkonium in het wit, vastgezet met een solide veerring sluiting. Dit sieraad is het perfecte symbool van elegantie en luxe, ontworpen om de schoonheid van elke vrouw te benadrukken. Ormoda zet zich in om niet alleen prachtige sieraden aan te bieden, maar ook een uitmuntende service. Met gratis express verzending door premium koeriers, 30 dagen gratis retourneren, twee jaar garantie en deskundige klantenservice bekrachtigt Ormoda haar reputatie sinds 1976. Kies voor Ormoda voor een onberispelijke ervaring en sieraden die generaties lang gekoesterd zullen worden.

Koop Orphelia 'Jasmina' Dames Sterling Zilveren Ketting met Hanger - Zilver/Roos ZH-7483 bij Ormoda

Een keuze voor Ormoda betekent een keuze voor exclusiviteit en een zorgeloze shoppingervaring. De luxe van gratis express verzending en de geruststelling van 30 dagen gratis retourrecht maken deel uit van onze toewijding aan klanttevredenheid. Met een tweejarige garantie op alle producten en een team van experts beschikbaar voor klantondersteuning, blijven we de standaard zetten voor service in de online juwelen retail. Ormoda's expertise sinds 1976 is een testament van betrouwbaarheid en professionaliteit, gekenmerkt door de passie voor schoonheid en kwaliteit.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Orphelia® 'Jasmina' Dames Zilver 925 925 Collier - Zilver/Rosé ZH-7483
Orphelia® 'Jasmina' Dames Zilver 925 925 Collier - Zilver/Rosé ZH-7483