Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® 'India' Dames Zilver 925 925 Armband (sieraad) - Zilverkleurig ZA-7211
SKU ZA-7211

Orphelia® 'India' Dames Zilver 925 925 Armband (sieraad) - Zilverkleurig ZA-7211

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

€ 349,00
Availability: Op Voorraad
SKU ZA-7211
Snel Afrekenen
 

Bancontact

VISA

MasterCard

Klarna

American Express

Levering dinsdag, 23 apr,

bestel binnen

Specificaties
SKU ZA-7211
EAN 5415190069730
Gewicht 23.10 g
Modelnaam India
Merk Orphelia
Geslacht Vrouwen
Gem Type Zirkonia
Edelsteenkleur Wit
Artikelsoort Armband
Lengte 18cm
Metaal kleur Zilver
Metaalsoort Zilver 925
Breedte 1.5cm

Over Orphelia Armbanden

Orphelia, opgericht met een passie voor tijdloze elegantie en verfijnde smaak, heeft zich gevestigd als een symbool van klasse en distinctie in de wereld van de sieraden. Met een toewijding aan vakmanschap en een ongeëvenaarde aandacht voor detail, creëert dit merk stukken die bedoeld zijn om de drager niet alleen te sieren, maar ook om een gevoel van eigenwaarde en zelfexpressie te bevorderen. Elk sieraad van Orphelia vertelt een verhaal; een verhaal van traditie, innovatie en passie voor schoonheid. De collecties omvatten een reeks van sublieme creaties die ontworpen zijn voor de moderne vrouw, wiens behoeften en verlangens centraal staan in elke fase van het ontwerp- en productieproces.

Over Orphelia® 'India' Dames Sterling Zilver Armband - Zilver ZA-7211

Ontdek de verfijnde elegantie van Orphelia met de Orphelia® 'India' Dames Sterling Zilver Armband - Zilver ZA-7211, een sieraad dat met zijn betoverende glans en stijlvolle vormgeving de perfecte aanvulling is op elke garderobe. De schitterende witte zirkonium edelstenen zijn zorgvuldig ingebed in de luxe 925 sterling zilveren band, en dragen bij aan de exclusieve uitstraling van deze armband. Met een breedte van 1,5 cm en een lengte van 18 cm past deze armband met sierlijke precisie om de pols, en de slim gekozen vouwsluiting garandeert een veilige en comfortabele pasvorm. Waar je ook gaat, de Orphelia 'India' tilt elke outfit naar een hoger niveau. Deze armband is niet alleen een sieraad, maar ook een belofte van de schoonheid en kwaliteit die Orphelia in zijn essence belichaamt.

Koop Orphelia® 'India' Dames Sterling Zilver Armband - Zilver ZA-7211 bij Ormoda

Bij Ormoda verrijken we uw winkelervaring met exclusieve voordelen die de aanschaf van uw Orphelia sieraad nog aangenamer maken. Profiteer van gratis express verzending met premium koeriersdiensten waardoor uw nieuwste aanwinst snel en veilig bezorgd wordt. Met onze 30 dagen gratis retourbeleid kunt u met een gerust hart shoppen, wetende dat u de mogelijkheid heeft om uw aankoop zonder problemen te retourneren. Elk gekocht item komt met een tweejarige garantie, wat garant staat voor het vertrouwen dat wij hebben in de kwaliteit van onze producten. Onze deskundige klantenservice staat u bij met zorgvuldige ondersteuning voor, tijdens en na uw aankoop, gestoeld op decennia van ervaring sinds 1976.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Orphelia® 'India' Dames Zilver 925 925 Armband (sieraad) - Zilverkleurig ZA-7211
Orphelia® 'India' Dames Zilver 925 925 Armband (sieraad) - Zilverkleurig ZA-7211