Hugo Boss Hugo Boss

Authenticiteit Gegarandeerd

Hugo Boss® Analoog 'Hole in one' Dames Horloge 1502375
SKU 1502375

Hugo Boss® Analoog 'Hole in one' Dames Horloge 1502375

Hugo Boss Hugo Boss

Authenticiteit Gegarandeerd

De hugo boss hole in one 1502375 voor dames is uitgerust met een quartz uurwerk en een rvs kast. De wit wijzerplaat is gehuisvest in een zilverkleurig gekleurde kast en een zwart leer band. Het horloge wordt geleverd in een originele doos en heeft een garantie van 2 jaar.
Special Price € 109,50
-39% discount Regular Price € 179,00
Availability: Out of stock
SKU 1502375
-39% discount

Bancontact

VISA

MasterCard

Klarna

American Express

Specificaties
SKU 1502375
EAN 7613272164580
Gewicht 16.00 g
Modelnaam Hole In One
Merk Hugo Boss
Artikelsoort Watch
Geslacht Vrouwen
Waterbestendigheid Diepte 3 BAR / 3 ATM / 30m / 100ft
Band Kleur Zwart
Bandmateriaal Leer
Breedte van de riem 16mm
Kastkleur Zilverkleurig
Diameter van de kast 24mm
Materiaal van de Kast RVS
Vorm Rond
Dikte kast 8mm
Lug to Lug hoogte 31mm
Kleur van de wijzerplaat Wit
Glassoort Mineraalglas
Tijdweergave Analoog
Bandsluiting Buckle
Horlogestijl Sport
Mechanisme Quartz

Over Hugo Boss Horloges

Hugo Boss staat bekend om zijn uitmuntende smaak en toewijding aan kwaliteit, waarbij oprechte luxe gecombineerd wordt met een onmiskenbare vrouwelijke professionaliteit. Een merk dat niet enkel een tijdloos statement maakt maar ook de kracht en gratie van vrouwen viert. Bij Hugo Boss zijn horloges meer dan een accessoire; ze zijn een essentieel onderdeel van de garderobe, ontworpen om te imponeren en inspireren. Met een rijke geschiedenis van nauwgezet vakmanschap en elegante ontwerpen, belichaamt Hugo Boss een zelfverzekerd feminisme dat de moderne vrouw aanspreekt.

Over Hugo Boss® Analoog 'Hole In One' Dameshorloge 1502375

Het Hugo Boss® Analoog 'Hole In One' Dameshorloge 1502375 combineert sportiviteit met een elegante uitstraling, waardoor het de perfecte aanvulling is voor de vrouw die professionaliteit en passie in haar stijl verenigt. Dit horloge valt op door het klassiek ronde kastontwerp in een glanzend zilveren afwerking, aangevuld met een strakke, witte wijzerplaat. De horlogekast, gemaakt van verfijnd roestvrijstaal en met een diameter van 24mm, straalt kracht uit zonder in te boeten aan vrouwelijkheid. Met een dikte van slechts 8mm is dit horloge het toonbeeld van geraffineerde elegantie. Het mineraalglas beschermt de witte wijzerplaat, terwijl de zwarte lederen band zorgt voor een comfortabele en duurzame draagervaring. De breedte van de band is 16mm en de lengte is 19cm, wat zorgt voor een uitstekende pasvorm. Het horloge is uitgerust met een stevige gespsluiting die garant staat voor veilig dragen tijdens elke activiteit. Met een waterdichtheid van 3 bar is dit prachtige stuk beschermd tegen spatwater, waardoor het geschikt is voor dagelijks gebruik. Het Quartz uurwerk zorgt voor onberispelijke precisie, en de analoge weergave biedt een klassieke tijdsaanduiding passend bij elke gelegenheid. De subtiele afmetingen van lug tot lug hoogte van 31mm verzekeren een perfecte pasvorm voor de meeste polsmaten.

Koop Hugo Boss® Analoog 'Hole In One' Dameshorloge 1502375 bij Ormoda

Ormoda, met jarenlange ervaring sinds 1976, begrijpt precies wat haar klanten nodig hebben. Geniet van gratis express verzending met premium koeriers, zodat uw Hugo Boss® Analoog 'Hole In One' Dameshorloge snel en veilig aankomt. Met een zorgeloze 30 dagen gratis retourbeleid kunt u met vertrouwen winkelen. Elk horloge heeft ook een tweejarige garantie, omdat we achter de kwaliteit van onze producten staan. Bovendien staat onze deskundige klantenservice altijd voor u klaar voor ondersteuning en advies, waardoor uw winkelervaring bij Ormoda onberispelijk zal zijn.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.