Lacoste Lacoste

Authenticiteit Gegarandeerd

Lacoste® Analoog 'Club' Heren Horloge 2011117
SKU 2011117

Lacoste® Analoog 'Club' Heren Horloge 2011117

Lacoste Lacoste

Authenticiteit Gegarandeerd

De lacoste club 2011117 voor heren is uitgerust met een quartz uurwerk en een rvs kast. De wit wijzerplaat is gehuisvest in een goudkleurig gekleurde kast en een bruin leer band. Het horloge wordt geleverd in een originele doos en heeft een garantie van 2 jaar.
Special Price € 139,00
-18% discount Regular Price € 169,00
Availability: Out of stock
SKU 2011117
-18% discount

Bancontact

VISA

MasterCard

Klarna

American Express

Beschikbaar in 6 varianten
Specificaties
SKU 2011117
EAN 7613272428361
Gewicht 44.00 g
Modelnaam Club
Merk Lacoste
Artikelsoort Watch
Geslacht Mannen
Waterbestendigheid Diepte 3 BAR / 3 ATM / 30m / 100ft
Band Kleur Bruin
Bandmateriaal Leer
Breedte van de riem 19mm
Kalender Datum
Kastkleur Goudkleurig
Diameter van de kast 42mm
Materiaal van de Kast RVS
Vorm Rond
Dikte kast 8mm
Lug to Lug hoogte 47mm
Kleur van de wijzerplaat Wit
Glassoort Mineraalglas
Tijdweergave Analoog
Bandsluiting Buckle
Horlogestijl Dress
Mechanisme Quartz

Over Lacoste Horloges

Als een merk dat begon met een kleine groene krokodil, is Lacoste uitgegroeid tot een krachtig symbool van verfijning en stijl. De horloges van Lacoste zijn nauwkeurige uitdrukkingen van dit ethos, met designs die zowel aan de sportieve als de klassieke esthetiek trouw blijven. Of het nu gaat om de casual ontmoeting of de zakelijke bijeenkomst, een Lacoste horloge is een assertieve keuze die professionalisme en stijlbelofte uitstraalt. De horloges zijn ontworpen voor de moderne man die zich bewust is van zijn stijl en een klok om zijn pols zoekt die dit weerspiegelt. Lacoste blijft trouw aan zijn roots door kwaliteit te combineren met innovatief design, resulterend in uurwerken die niet alleen de tijd vertellen, maar ook een verhaal van erfgoed en voortreffelijkheid.

Over Lacoste 'Club' Herenhorloge 2011117

Lacoste is een merk dat beroemdheid heeft verworven met zijn klassieke poloshirts, maar het is ook een prominente naam in de wereld van horloges. Dit merk, symbool voor sportieve elegantie, combineert mode met functionaliteit. Lacoste horloges zijn ontworpen voor mannen die waarde hechten aan kwaliteit en een tijdloze stijl. Met een horloge van Lacoste om de pols straalt u vertrouwen en klasse uit, en dat is precies wat het merk beoogt. De collectie varieert van casual tot formeler, dus voor elke gelegenheid is er een geschikt Lacoste horloge te vinden. Het Lacoste 'Club' Herenhorloge 2011117 straalt met zijn goudkleurige roestvrijstalen kast en bruine leren band een gevoel van traditionele elegantie uit. De witte wijzerplaat met minimalistisch ontwerp zorgt ervoor dat dit horloge bij iedere gelegenheid gedragen kan worden. Het quartz uurwerk staat garant voor nauwkeurigheid, terwijl de 42mm kast en 8mm dikte het een robuust maar toch verfijnd uiterlijk geven. Het horloge heeft een datumfunctie, een 21cm lange band, een breedte van 19mm en is met de gespsluiting makkelijk om te doen. De duurzaamheid wordt bevestigd door het mineraalglas en de waterbestendigheid van 3 ATM, waardoor het tegen een stootje kan. Met een lug-naar-lug hoogte van 47mm past dit horloge perfect om de pols en voegt het een professionele flair toe aan uw outfit. Ormoda begrijpt dat een horloge niet enkel een praktisch voorwerp is, maar een deel van uw persoonlijke stijl. Daarom bieden we bij elk Lacoste horloge aantrekkelijke voordelen, zoals gratis express verzending met premium koeriersdiensten. U heeft 30 dagen bedenktijd met gratis retourneren, twee jaar garantie, en deskundige klantenservice. Kom erachter waarom klanten sinds 1976 vertrouwen op onze expertise en toewijding aan kwaliteit. Ormoda, waar stijl hand in hand gaat met uitmuntende service.

Koop Lacoste 'Club' Herenhorloge 2011117 bij Ormoda

Bij Ormoda weten we dat het kiezen van het perfecte horloge een belangrijke beslissing is. We zijn toegewijd om deze ervaring zo soepel en aangenaam mogelijk te maken. Daarom bieden we exclusieve voordelen die uw aankoop bij Ormoda onderscheiden. Met onze gratis express verzending ontvangt u uw Lacoste horloge snel en zonder extra kosten. En mocht uw horloge toch niet helemaal naar wens zijn, dan kunt u gebruikmaken van onze 30 dagen gratis retourgarantie. Dit allemaal ondersteund door twee jaar garantie en een deskundig klantenserviceteam. Sinds 1976 zijn we een betrouwbare partner voor al uw sieraden en horloges. Bij Ormoda gaat kwaliteit hand in hand met klanttevredenheid.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.