Aandacht! Bestellingen worden pas op 2 Mei verwerkt.

Ormoda Express! Elke bestelling die wij tegen maandag 21 december ontvangen, garanderen wij u een levering voor Kerstmis!

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® 'Love' Dames Zilver 925 925 Ring (sieraad) - Zilverkleurig ZR-7531
SKU ZR-7531

Orphelia® 'Love' Dames Zilver 925 925 Ring (sieraad) - Zilverkleurig ZR-7531

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

€ 35,00
Availability: Op Voorraad
Only %1 left
SKU ZR-7531
Snel Afrekenen
 

Bancontact

VISA

MasterCard

Klarna

American Express

Levering maandag, 06 mei,

bestel binnen

Beschikbaar in 2 varianten
Specificaties
SKU ZR-7531
EAN 5415190155327
Gewicht 0.70 g
Modelnaam Love
Merk Orphelia
Artikelsoort Ring
Geslacht Vrouwen
Edelsteenkleur Wit
Edelsteen hoeveelheid 1
Metaal kleur Zilver
Metaalsoort Zilver 925
Breedte 0.5cm

Over Orphelia Ringen

Orphelia vertegenwoordigt een wereld van luxe en finesse, een merk dat erin slaagt de kern van vrouwelijkheid te vangen met zijn uitzonderlijke lijn van sieraden. Elk stuk is doordrenkt met betekenis en verbeelding, zorgvuldig samengesteld door vakmensen die een grote traditie van uitmuntendheid belichamen. Vrouwen die kiezen voor Orphelia tonen een voorkeur voor designs die zowel innovatief als tijdloos zijn; elke collectie is een eerbetoon aan de veelzijdige en dynamische aard van hedendaagse vrouwelijkheid.

Over Orphelia® 'Love' Damesring in Sterling Zilver - Wit ZR-7531

Orphelia is niet zomaar een merk; het is een verhaal van passie, kunst en schoonheid dat zich vertaalt in sierlijke creaties. Al jarenlang is Orphelia een symbool van vrouwelijkheid en verfijning, waarbij elk stuk met de grootste zorg en aandacht voor detail wordt ontworpen en vervaardigd. Elk sieraad van Orphelia is een ode aan de moderne vrouw, die zowel krachtig als delicaat kan zijn. Met een uitgebreid assortiment dat de laatste trends omarmt, blijft Orphelia synoniem staan voor tijdloze elegantie en een onmiskenbare stijl. Orphelia's 'Love' damesring is de belichaming van onze liefde voor vakmanschap. Bezet met een schitterende witte zirkonium in hartvorm, is deze ring van 925 sterling zilver een toonbeeld van liefde en genegenheid. Het onmiskenbare ontwerp gecombineerd met een ringbreedte van subtiel 0.5cm zorgt ervoor dat dit stuk zowel opvallend als aangenaam om te dragen is. De zirkoniumsteen is met de grooste precisie in een hartvorm gesneden, wat de 'Love' ring haar charmante uitstraling geeft. Dit sieraad, ZR-7531, is niet enkel een accessoire, maar een statement van elegantie en verfijning. Bij Ormoda staan we voor een naadloze winkelervaring met voordelen die jouw leven net iets gemakkelijker maken. Geniet van gratis expressverzending met premium koeriersdiensten voor al je Ormoda bestellingen. We snappen dat het soms niet helemaal is wat je verwachtte, daarom bieden we 30 dagen gratis retourneren aan. Niemand wil zich zorgen maken over de duurzaamheid van hun sieraden, vandaar dat wij een tweejarige garantie bieden op al onze producten. Ons team van klantenservice experts staat klaar om je de ondersteuning te bieden die je nodig hebt, gevoed door onze ervaring sinds 1976.

Koop Orphelia® 'Love' Damesring in Sterling Zilver - Wit ZR-7531 bij Ormoda

Bij Ormoda zetten we ons in om de beste winkelervaring te bieden, zodat je met gemak en vertrouwen kunt shoppen. Onze gratis expressverzending zorgt ervoor dat jouw schatten snel en veilig aankomen. Met onze 30-daagse gratis retourneren, kun je shoppen zonder zorgen. We staan achter de kwaliteit van onze sieraden met een tweejarige garantie, en ons team van klantenservice experts, geworteld in ervaring sinds 1976, staat altijd voor je klaar.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Orphelia® 'Love' Dames Zilver 925 925 Ring (sieraad) - Zilverkleurig ZR-7531
Orphelia® 'Love' Dames Zilver 925 925 Ring (sieraad) - Zilverkleurig ZR-7531