Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

Orphelia® 'Edina' Dames Witgoud 18K Hanger - Zilverkleurig HD-4211
SKU HD-4211

Orphelia® 'Edina' Dames Witgoud 18K Hanger - Zilverkleurig HD-4211

Orphelia Orphelia

Authenticiteit Gegarandeerd

High quality diamonds
€ 849,00
Availability: Op Voorraad
SKU HD-4211
Snel Afrekenen
 

Bancontact

VISA

MasterCard

Klarna

American Express

Levering woensdag, 24 apr,

bestel binnen

Beschikbaar in 5 varianten
Specificaties
SKU HD-4211
EAN 5415190005288
Gewicht 0.85 g
Modelnaam Edina
Merk Orphelia
Geslacht Vrouwen
Gem Type Diamant
Diamant helderheid small inclusions (SI1)
Diamond Color G (Fijn wit)
Diamond Quantity 7
Diamond Shape Briljant
Edelsteenkleur Wit
Artikelsoort Hanger
Lengte 1.3cm
Kleur materiaal Translucent
Aard van de materialen Geen
Metaal kleur Zilver
Metaalsoort Witgoud 18K
Breedte 0.7cm

Over Orphelia Hangers

Orphelia is een merk dat kunst en vakmanschap naadloos samenbrengt voor het creëren van uitzonderlijke sieraden. Elk stuk toont de liefde voor detail en design, gerealiseerd door vaklui die de hoogste normen van precisie hanteren. De essentie van Orphelia ligt in haar capaciteit om vrouwelijkheid te vangen in vormen die blijven verassen en verleiden. Kenmerkend voor de sieraden zijn de zuiverheid en de kwaliteit van materialen waarbij de schittering van elk individueel juweel centraal staat. Het merk biedt daardoor een exclusieve selectie die niet alleen een aanvulling is op de individuele stijl, maar deze ook verheft. Voor de vrouw die streeft naar distinctie en finesse, heeft Orphelia zich stevig gevestigd als een emblematisch en begeerd sieraadmerk.

Over Orphelia 'Edina' Dames Witgouden 18K Hanger - Zilver HD-4211

Orphelia, een merk dat staat voor verfijning en elegantie, belichaamt de schoonheid en precisie van eigentijdse sieradendesign. Het merk creëert met vakmanschap en passie stukken die zowel verfijning als tijdloosheid uitstralen. Orphelia sieraden zijn ontworpen voor de vrouw die luxe apprecieert en haar persoonlijke stijl door middel van onderscheidende stukken wil benadrukken. De Orphelia 'Edina' Dames Witgouden 18K Hanger - Zilver HD-4211 is een toonbeeld van deze visie, waarbij elk facet nauwgezet is bedacht om vrouwelijke elegantie te definiëren. Zeven schitterend geslepen diamanten, elk met een uitzonderlijke helderheid van kleine insluitingen (SI1) en een zeldzame witte/Top Wesselton (G)-kleur, vormen de kern van dit juweel. Met een totaalgewicht van 0,35 karaat creëren deze briljant geslepen diamanten een dans van licht die verblindend mooi is tegen het zilveren schijnsel van 18-karaats witgoud. De subtiele afmetingen van 0,7 cm breed en 1,3 cm lang geven het stuk een delicate gratie, perfect passend bij de moderne vrouw. Let wel, de kleur van het juweelmateriaal is doorschijnend en voor het type materiaal zijn specifieke details niet beschikbaar. Bij Ormoda begrijpen we dat de luxe-ervaring verdergaat dan het prachtige product alleen. Daarom bieden we gratis express verzending met premium vervoerders, een 30 dagen gratis retourbeleid, een tweejarige garantie, en deskundige klantensupport. Onze expertise sinds 1976 zorgt ervoor dat elke klant zich bij ons speciaal en gewaardeerd voelt. Geniet van de glitter en glamour van Orphelia, met het gemak en de zekerheid van Ormoda.

Koop Orphelia 'Edina' Dames Witgouden 18K Hanger - Zilver HD-4211 bij Ormoda

De aankoop van een Orphelia sieraad bij Ormoda komt met extra privileges die uw aankoopervaring ongeëvenaard maken. Wij waarborgen de kwaliteit van uw investering met een uitgebreid tweejarig garantieprogramma. Daarnaast kunt u uw sieraad binnen 30 dagen na aankoop kosteloos retourneren, mocht het niet geheel aan uw verwachting voldoen. Dankzij onze gratis expresverzending werken we samen met premium koeriers om te zorgen dat uw kostbaarheid op tijd en in perfecte staat bij u aankomt. Sinds 1976 zijn we gespecialiseerd in het bieden van ongeëvenaarde klantensupport, waardoor elke klantinteractie zo persoonlijk en bevredigend mogelijk is.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.

Orphelia® 'Edina' Dames Witgoud 18K Hanger - Zilverkleurig HD-4211
Orphelia® 'Edina' Dames Witgoud 18K Hanger - Zilverkleurig HD-4211