Lacoste Lacoste

Authenticiteit Gegarandeerd

Lacoste® Analoog '12.12' Kind Horloge 2030042
SKU 2030042

Lacoste® Analoog '12.12' Kind Horloge 2030042

Lacoste Lacoste

Authenticiteit Gegarandeerd

De lacoste 12.12 2030042 voor kind is uitgerust met een quartz uurwerk en een hars kast. De zwart wijzerplaat is gehuisvest in een zwart gekleurde kast en een zwart siliconen band. Het horloge wordt geleverd in een originele doos en heeft een garantie van 2 jaar.
€ 69,00
Availability: Out of stock
SKU 2030042

Bancontact

VISA

MasterCard

Klarna

American Express

Beschikbaar in 2 varianten
Specificaties
SKU 2030042
EAN 7613272460187
Gewicht 24.00 g
Modelnaam 12.12
Merk Lacoste
Artikelsoort Watch
Geslacht Kinderen Unisex
Waterbestendigheid Diepte 5 BAR / 5 ATM / 50m / 165ft
Band Kleur Zwart
Bandmateriaal Siliconen
Breedte van de riem 14mm
Kalender Dag - Datum Maanstand (Moonphase)
Kastkleur Zwart
Diameter van de kast 32mm
Materiaal van de Kast Hars
Vorm Rond
Dikte kast 9mm
Lug to Lug hoogte 38mm
Kleur van de wijzerplaat Zwart
Glassoort Mineraalglas
Tijdweergave Analoog
Bandsluiting Buckle
Mechanisme Quartz

Over Lacoste Horloges

Het Franse Lacoste heeft een rijke geschiedenis die diep geworteld is in de tennissport. Opgericht door tennislegende René Lacoste, staat het merk al decennia lang bekend om haar klassieke, stylish designs en het iconische krokodil logo. Lacoste belichaamt een moeiteloze, preppy stijl en straalt een tijdloze elegantie uit, wat terug te zien is in hun breed assortiment producten, inclusief horloges. De filosofie van Lacoste gaat over de samensmelting van sport en mode, wat resulteert in kleding, accessoires en horloges die niet alleen chic zijn, maar ook een hoog draagcomfort bieden. De kinderhorloges van Lacoste houden rekening met de levendigheid en activiteit van kinderen, met duurzame materialen en dynamische ontwerpen die jeugd en vitaliteit uitstralen.

Over Lacoste® Analoge '12.12' Kinderhorloge 2030042

Lacoste is een merk dat staat voor een sportieve elegantie en comfort voor alle leeftijden. Hun expertise in het ontwerpen van verfijnde casualwear strekt zich ook uit naar hun horlogelijn. Met een sterk erfgoed dat terugvoert naar de tennisbanen, geeft Lacoste de jeugdige uitstraling en dynamiek door aan een generatie die waarde hecht aan zowel stijl als praktische bruikbaarheid. Kinderen die de iconische Lacoste '12.12' dragen, ervaren een mix van traditionele charme met een moderne twist. De Lacoste® '12.12' Kinderhorloge 2030042 is een schoolvoorbeeld van stijl en functionaliteit vermengd tot een horloge dat zowel bij kinderen als ouders populair is. Het horloge heeft een quartz uurwerk en een sterke, zwarte resin kast van 32mm met een dikte van slechts 9mm, wat het duurzaam en comfortabel voor dagelijks gebruik maakt. Met de zwarte, ronde wijzerplaat en stevig mineraalglas is de tijd altijd duidelijk af te lezen. Het horloge is uitgerust met een comfortabele zwarte siliconenband van 19cm lang en 14mm breed, die met een gesp sluit en eenvoudig in maat verstelbaar is. Het horloge is waterbestendig tot 5 bar en heeft een analoog displaytype met duidelijke zichtbaarheid. Het draagt de grootte en stijl die kinderen wensen met een lug-to-lug hoogte van 38mm. Lacoste's uurwerken zijn niet alleen stijlvol, maar ook gebouwd om lang mee te gaan en constant comfort te bieden. 2030042 Bij Ormoda zijn we trots op het aanbieden van extra voordeel met elke aankoop. Klanten genieten van gratis expressverzending met premium koeriersdiensten, wat betekent dat uw nieuwe Lacoste horloge snel en veilig geleverd wordt. Mocht het nodig zijn, dan bieden we ook een 30-dagen gratis retourbeleid zonder moeite. We zijn overtuigd van de kwaliteit van onze producten en daarom bieden we een tweejarige garantie op elk horloge. Ons deskundige klantensupportteam staat altijd klaar om te helpen met elke vraag. Met ervaring sinds 1976 kan Ormoda bogen op een geschiedenis van uitmuntende service en klanttevredenheid.

Koop Lacoste® Analoge '12.12' Kinderhorloge 2030042 bij Ormoda

Kiezen voor Ormoda betekent kiezen voor een zorgeloze shoppingervaring met extra privileges. Wij begrijpen dat tijd waardevol is, daarom verzorgen we al uw leveringen via gratis expressverzending met eerste klas koeriers, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe aanwinst. U kunt met een gerust hart shoppen, met onze 30 dagen gratis retourgarantie, mocht uw aankoop toch niet helemaal bevallen. We staan achter de kwaliteit van onze producten, en daarom komt elk horloge met een tweejarige garantie. Ons ervaren klantenserviceteam biedt deskundig advies en staat altijd klaar om u te ondersteunen bij elke stap. Ormoda is uw betrouwbare partner in luxe accessoires sinds 1976, met als doel het leveren van ongeëvenaarde service en klanttevredenheid.

Het garantiebeleid van Ormoda in Uppercase gaat automatisch van kracht bij aankoop door de koper. De garantie van twee jaar op een horloge of een juweel garandeert de koper dat het product voldoet aan de normen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De garantie is niet van toepassing:

  • schade als gevolg van oneigenlijk gebruik zoals krassen, stuiteren, vallen
  • in geval van onoplettendheid
  • opzettelijke schade
  • verwaarloosde zorg
  • terugbetaling van de retourkosten door de klant na 30 dagen

Wij bieden horloges aan met 3 ATM, 5 ATM en 10 ATM.

  • 3 ATM is spatbestendig, dus ok voor regen, handen wassen, ander incidenteel contact met water.
  • 5 ATM is geschikt om te zwemmen, vissen, andere buitenactiviteiten.
  • 10 ATM is geschikt om te snorkelen en ander langdurig contact met water, maar niet om te duiken.

De garantie is niet langer van toepassing op een horloge of een juweel indien een derde reparatiewerkzaamheden of andere werkzaamheden aan het Ormoda in Uppercase-product heeft uitgevoerd.

Terugbetaling

Ormoda in Uppercase crediteert de koper binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending. Het tegoed dat verschuldigd is als gevolg van een retourzending, wordt bijgeschreven op de rekening waarmee de koper de oorspronkelijke bestelling heeft betaald.